Eurosport.dk hyrer manager-ekspert

En gammel kending af Holdet.dk – tidligere landsholdspiller og fodboldkommentator – Mads Junker bliver fast manager-ekspert for Eurosport.

Med over 20 års erfaring inden for managerspil og flere flotte managerplaceringer på sit CV bliver det svært at finde en person, der ved mere end Eurosports ekspert, Mads Junker.

Og det kan du i den grad drage fordel af.

Mads Junker vil nemlig ugentligt afsløre sit hold i Premier Manager og Super Manager og komme med tips til, hvordan du skal sætte dit hold. Med inspiration fra Junker kan du forøge dine chancer for at slutte over vennerne i jeres managergruppespil – og det er vel egentlig dét, det handler om?

Eurosport har taget en snak med den skarpe fodboldekspert, der kommer med sjove anekdoter og forklarer, hvorfor det er sjovt at have et managerhold.

Hvornår startede du?

– Det var vel før, at Holdet.dk eksisterede. Jeg mener, det var tilbage i 1994. Her skulle man indsende blanketterne fra BT fastklistret på karton, så min bror og jeg lånte karton i skolens formningslokalet til at lave vores hold. Jeg har vist ikke misset nogle spil siden 1994.

Hvorfor startede du?

– Min bror og jeg har altid været nogle fodboldnørder fra barnsben. Og vi har altid haft stor interesse for fodboldspillet. Det giver også god mening for mig at have et hold, da det både er arbejde og hobby for mig. Jeg bruger Holdet.dk som research og trækker på min research, når jeg arbejder.

– [Mikkel, red.] Bischoff griner af mig og siger, at jeg altid har hold i alle ligaer. Det er derfor, jeg har styr på så mange spillere og ligaer. Jeg har jævnligt prøvet at overtale ham, men det er ikke lykkedes endnu!

Hvorfor er det sjovt at have et hold til Premier League og Superligaen?

– Konkurrence- og nørdeelementet er det fedeste. Det vigtigste for mig er at slutte bedre end vennerne. Men man behøver ikke at være en nørd for at spille. Hvis man bare spiller mod nogle med samme niveau som en selv, er det underordnet, om man er nørd eller ej.

Hvorfor er du en god manager?

– Jeg har vundet La Liga i foråret 16. Jeg har 2-3 top 10-placeringer i Superligaen. I Premier League er det sværere, fordi der er flere nørder. I Premier League følger folk rigtig, rigtig meget med. Der begås færre fejl, og der er samtidig flere valgmuligheder: Bliver det Kane, Lukaku, Agüero eller en fjerde, der laver weekendens hattrick?

Junkers Eurosport League er en Premier Manager-liga, hvor alle kan deltage. På Eurosport.dk kan du løbende få råd fra Junker, så du kan forbedre dine chancer for at løbe med én af de nedenstående præmier. Du skal dog have et Guld+ hold for at vinde og modtage følgende præmier:

1. plads: 12 måneders abonnement til Eurosport Player.

2.-5. plads: 3 måneders abonnement til Eurosport Player.

6.-10. plads: 1 måneds abonnement til Eurosport Player.

God kamp!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *