Fem tyske anbefalinger til dit hold

Bundesliga-eksperten Nicolai Lisberg har taget manager-brillerne på og har den tyske trup på radaren. Her er fem udvalgte anbefalinger fra Die Mannschaft, som du bør overveje til VM Manager 2022.

Messi, Kane, Mbappé, Benzema og Neymar. Det vrimler med stjerner til dette VM, så hvorfor overhovedet vælge nogle tyskere til sit hold?

Thomas Müller udtalte engang noget i stil med: ”Vi tyskere har ikke de store stjerner, der kan vinde Ballon d´Or. I stedet har vi fire stjerner over logoet på vores trøjer”.

Det den gode Müller mener er selvfølgelig, at det er selve holdet, der er stjernen, når tyskerne som oftest når langt i de store turneringer. Alligevel har vi fundet nogle fiduser, et enkelt-must have samt en joker, der måske kan være et sats værd, hvis man vil gå tyskernes vej.

Bundesliga-websitet Bulibold kommer herunder med fem tyske spillere, der kan være med til at sikre medvind til dit managerhold til VM 2022.

5 tyske anbefalinger

Manuel Neuer, 5 millioner kroner

Bayern-målmanden er måske ikke længere verdens bedste, men mindre kan også gøre det. Selvom det på det seneste har knebet med at holde buret rent, så har Neuer kun ladet et mål gå ind for hver 110 minutter, han har spillet gennem sin karriere. Hvis du går med Tyskland og vil ofre lidt mere på målmandsposten, så er Neuer et godt bud.

Jamal Musiala, 4 millioner kroner

En af spillets største must-haves, hvis ikke den største. Den 19-årige Bayern spiller er i rekordfart blevet en af de sikreste startere for både klub- og landshold. Det er foreløbig blot blevet til et landskampsmål i 17 kampe, men hvis han fortsætter i Qatar, så kan det unge supertalent stå over for det helt store gennembrud. Han er en stensikker starter på vores hold.

Moukuko er den store joker

Youssoffa Moukoko, 3,5 millioner kroner

Skulle den kronisk ustabile Havertz ikke slå til, så kunne den unge Dortmund-spiller godt få chancen som 9´er. Efter at have spillet på Dortmunds U-17 hold som blot 13-årig blev overgangen til Bundesligafodbold svær for den unge mand. Men efter Haalands afgang og afløseren Hallers kræftdiagnose, har han virkelig grebet chancen. Vi tror godt, Moukoko kan komme til at spille en rolle for Tyskland og så er han billig.

David Raum, 3,5 millioner kroner

Da Hansi Flick ikke har udtaget Robin Gosens, er Raum en stensikker starter som venstre back. For 3,5 mio. får du en offensiv back med et rigtig godt venstre ben, som sagtens kan kaste nogle oplæg af sig. Det er langt fra sikkert, at tyskerne holder nullet i deres kampe. Derfor giver det god mening at vælge de forsvarsspillere, der har offensiv appel, og det har David Raum.

Leon Goretzka, 4,5 millioner kroner

Tyskland har i Kimmich og Gündogan to rigtig gode midtbanespillere, men da de begge er pænt dyre, kigger vi i stedet mod Bayerns Leon Goretzka. Han har både været skadet og ramt af corona i efteråret, men blev klar i god tid inden VM. Goretzka har scoret 14 mål i 44 landskampe og har et snit på ca. et mål i hver fjerde kamp for sine klubhold. Ved at vælge Goretzka kan du sagtens sikre dig nogle midtbanemål samt spare lidt på pengene til længere fremme på banen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvad er Tysklands chancer?

Japan, Spanien og Costa Rica. Det er de lande, som Tyskland skal besejre, hvis de vil videre fra gruppen, og det skal alt andet lige også kunne lade sig gøre. De lægger fra land med Japan i deres åbningskamp. Det er nøglen til videre deltagelse, inden den formodede gruppefinale venter mod Spanien i runden efter.

Under Hansi Flick har de forbedret sig gevaldigt siden EM-slutrunden i 2021. Ikke mindst offensivt, hvor de med lidt held kan blive det mest målrige mandskab ved VM, for målene kan komme fra mange steder på banen. Problemerne opstår i den anden ende, hvor de særligt på de to backs er sårbare, ligesom en fast makker til Rüdiger også kan variere fra kamp til kamp.

Vinder tyskerne mod Japan bør vejen for videre avancement være banet, da Costa Rica ligner gruppens dårligste hold. Det er ikke nødvendigvis så afgørende, om Tyskland bliver etter eller toer, da de i ottendedelsfinalen parres med Gruppe F, hvor Belgien og Kroatien ligner favoritterne til at sætte sig på de to øverste pladser, hvis ikke Marokko overrasker.

Tyskland starter slutrunden mod Japan, herefter storkampen mod Spanien, og så slutter man af mod Costa Rica

I en ottendedelsfinale vil Tyskland fortsat være favorit. Belgiens offensiv er stadig frygtindgydende, men den gyldne generation er blevet lidt mere mat på overfladen. Kroatiens trup er heller ikke på samme niveau som ved VM for fire år siden.

Problemerne opstår i en eventuel kvartfinale, hvor storfavoritterne fra Brasilien formentlig venter. Selv hvis det skulle lykkes at besejre dem, så kommer de på noget af en opgave i semifinalen, når Argentina ligner bedste bud på en rival.

Tyskland er et bedre hold under Flick end under Löw, men defensiven er ikke god nok til at vinde VM. Derfor er du bedst tjent med at have tyske spillere på dit hold i gruppekampene, inden du bør sadle om.

Klubhusets analyse af Gruppe E

Du kan også læse Klubhusets gennemgang af de otte VM-grupper her og høre hvem der anbefales.

Få mange flere tips til dit VM Manager-hold her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *