Festung Mainz – Den uindtagelige hjemmebane

Der er flere interessante muligheder til 2. runde af Bundesligaen, men det bedste valg er at købe ind på Mainz stærke hjemmebanedefensiv, når de tager i mod Bochum.

Bundesligaen er i gang igen, og Vidførles 11 led samme Bayern-skæbne som mange andre managerspillere. I timerne før spilstart røg bl.a. Borre ud af Vidførles 11 til fordel for Musiala og Tillman fra Bayern München. Det blev en dyr udskiftning.

Rundestarten var dog alligevel fornuftig for Vidførles 11, der endte med en placering som nr. 533. En yderst lovende runde 2 står for døren i managerspillet baseret på Bundesligaen, så kig med i videoen og få på lige over 10 minutter de bedste anbefalinger til den kommende runde.

Ingen lukker færre mål ind på hjemmebane

Mainz, Mainz, Mainz. Klubben ved Rhinen har været en af mine hyppigste anbefalinger siden Bo Svensson i sidste sæson overtog et Mainz hold i total opløsning. Men der er også god grund til at købe ind på Mainz, for i de næste to kampe møder man oprykkerne Bochum og Greuther Fürth og ydermere har man hjemmebanefordelen i 2 af de næste 3 kampe.

Netop hjemmebanen Mewa Arena har været en fæstning for Mainz 05, der kun har lukket 5 mål ind på hjemmebane i sæsonen – færrest af alle hold i Bundesligaen; faktisk en statistik der er den næstbedste set over Europas fem største ligaer.

Det betyder også, at man bestemt gør klogt i at rette sit fokus mod Mainz’ defensive spillere, når der skal vælges spillere til runde 2. Der er dog også offensive spillere, der er værd at vælge. Så se Youtube videoen neden for.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Enableren
Kouadio Kone
Mönchengladbach
2.054.000
vs. Leverkusen

Kone er min “enabler” på midtbanen. Han har registreret 0 mål og 0 assists og en xG90 på 0,05, men der kan være noget under opsejling fra den centrale midtbanespiller, der gerne forsøger sig udefra jævnligt, og som også har fået flere afslutninger inde i feltet som sæsonen er skredet frem.

Den billige
Patrick Wimmer
Armenia BIelefeld
3.026.000
vs. Greuther Fürth

Det er Okugawa, der er løbet med overskrifterne for Bielefeld i denne sæson med sine 6 scoringer, men til 500.000 mindre får man Patrick Wimmer, hvis bagvedliggende data er bedre end Okugawas skønt det kun er blevet til 2 scoringer. Wimmers xG90 er på 0,26 mod Okugawas 0,17 og Wimmer er også bedre på xA90 med 0,17 mod 0,04.

Den frække
Jesper Lindstrøm
Eintracht Frankfurt
4.512.000
vs. Augsburg

Jesper Lindstrøm spiller med stor selvtillid i Frankfurt og det er blevet til 4 mål og 2 assists. I første runde var han også uheldig med ikke at få scoret, da han desværre ikke lykkedes med at udplacere Dortmunds keeper Gregor Kobel i en 1:1 situation efter at Lindstrøm havde lavet tunnel på Emre Can. xG90 taler også sit tydelige sprog: 0,39.

Vidførles 11 udvalgte til 2. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *