Fly-out: Afprøv ny mobilvenlig funktion

Holdet.dk vil i 2019 ændre sig. Managerspillet, som du kender det, vil gradvis omgå til en hurtigere og mere mobilvenlig platform, som gør det endnu sjovere at dyste i manager mod vennerne.

I 2018 var der 23 forskellige managerspil på Holdet.dk. I de spil var der mere end 5.000 forskellige spillere, ryttere og kører, som var i aktion i flere end 300 managerspil-runder. Der er altså et hav af kampe, etaper, laps, golfrunder etc., som kører igennem systemet.

Netop disse Formel 1 omgange, cykeletaper og fodboldkampe får nu et nyt udtryk, som du kan afprøve ved at slå funktionen til inde på din holdet.dk konto

Vi opdaterer nemlig kamprapporter og rundeoversigten.

Ideen bag udviklingen

Managerspillene på Holdet.dk vil i løbet af 2019 gradvist overgå til en hurtigere og mere mobilvenlig platform.

Vi fokuserer på at lave et mere brugervenligt og hurtigere spil, og da 7 ud af 10 benytter en mobil eller tablet, så vil designet leve op til de seneste mobile krav.

Til de nye funktioner i kamprapport og og rundeoversigt vil du således opleve en hurtigere live opdatering og nemmere navigation med en fly-out fra højre side.

Baggrunden for det nye software design er en grundlæggende opdatering af spillet, som i fremtiden gør det nemmere at udvikle nye og spændende tiltag.

Eksempel på en kamprapport fly-out, som er en af de nye funktioner der rulles ud på Holdet.dk.

Der er ikke tale om at spillet kommer som en app, men den nye fly-out funktion til kamprapporten giver følelsen af dette.

Gradvis udrulning

Vi arbejder løbende på at opdatere de forskellige elementer i spillet. Når de enkelte funktioner er klar, så vil de blive gjort tilgængelige via din profil.

Senere hen bliver de implementeret som en fast del af spillet.

Udviklingen af platformen tager tid, og vi søger derfor også lige nu nye udviklere, som kan hjælpe os med at bygge og udrulle den nye platform.

Så hvis du selv er ferm til at kode eller kender én der har IT kundskaberne i orden, så bed dem endelig sende deres CV til job@swush.com

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *