Football-feber: Her er de bedste valuekøb på hver position

I Klubhuset-podcasten gennemgås de bedste køb på hver position. Der er masser af spillere, særligt på running backs og wide receiver-pladserne, som er prissat så billigt, at man har råd til de store kanoner på quarterback-positionen.

NFL er tilbage igen natten mellem torsdag d. 8. september og fredag d. 9. september. Det betyder naturligvis også, at det igen er tid til: Football Fantasy.

Klubhuset har vanen tro inviteret gæster i studiet for at få sat et fælleshold til runde 1. I podcaststudiet i denne uge har vært Andreas Vidførle besøg af journalist og redaktør på Tipsbladet Kenneth Jensen samt journalist og redaktør på tv2.dk Jonas Bruun.

Brug pengene på QB1 og RB’s

Den vigtigste position på dit managerhold er din Quarterback 1. Quarterbacken er som udgangspunkt den position, der generer flest point fra runde til runde, og så er det også på denne position, hvor du skal udpege en kaptajn. Kaptajnen giver 50% ekstra spillervækst, hvorfor det lige præcis på denne position handler om, at have den spiller der vækster mest.

Running backs er spillets næstmest vækstende position, og skønt de bedste wide receivers over en hel sæson laver samme pointantal som running backs, så laver de gode running backs flere point pr. kamp, de er på banen, end de tilsvarende bedste wide receivers.

Problemet med running backs er skaderne, som de fleste running backs i løbet af en sæson løber ind i. Men frygt ej; i Football Fantasy har man, med et Guld-hold, 35 udskiftninger og er man fornuftige med dem, er der rigeligt til at skifte ens skadede spillere i løbet af sæsonen.

Podcasten til Football Fantasy

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Vidførle og hans to eksperter sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold

Klubhuset’s startopstilling

 

Klubhusets anbefalinger

Quarterback
Josh Allen
Buffalo Bills
8.500.000
vs. Los Angeles Rams

Spillets dyreste spil, men også den spiller, der forventes at generere den største spillervækst. På grund af kaptajnbonus på 50% samt det at Allen både kaster og løber flittigt gør ham til det bedste valg på positionen og alle pengene værd.

Running Back
Saquon Barkley
New York Giants
4.500.000
vs. Tennessee Titans

Saquon Barkley er blandt de dygtigste running backs i NFL, men skader har holdt ham ude i størstedelen af kampene i de seneste sæsoner. Saquon Barkley har dog nu været skadesfri i en længere periode op til sæsonstarten, og når han er på banen er han et af NFLs farligste våben og tæt på Giants eneste våben.

Wide receiver
Allen Robinson
Los Angeles Rams
3.500.000
vs. Buffalo Bills

Robinson er skiftet fra Bears til Rams potente angreb. Robinson har tidligere været en top receiver på trods af de mange svage quarterbacks han har spillet sammen med. I denne sæson er det Stafford, der skal kaste til ham og kombineret med den opmærksomhed Kupp tiltrækker sig, bør det give glimrende muligheder for en stor sæson af Robinson.

Tight End
Kyle Pitts
Atlanta Falcons
4.000.000
vs. New Orleans Saints

En must have på positionen. Kyle Pitts er et af Atlantas eneste offensive våben; og det kommer de til at bruge flittigt. Han er 3. tredje bedste valg på TE positionen overall kun overgået af Kelce og Andrews, men du får Pitts hele 1.500.000 billigere. I sidste sæson fik Pitts tredje flest yards blandt Tight Ends, men kun 1 touchdown.

Defense
Green Bay Packers
Green Bay Packers
3.500.000
vs. Minnesota Vikings

Det er svært at forudse de bedste defense, da det afhænger meget af antallet af touchdowns defense og speciel teams scorer og hvor mange turnovers de fremtvinger. Men Green Bay Packers er et godt bud på et forsvar, der kan slutte i top 5, når spillet er slut.

kicker
Greg Joseph
Minnesota Vikings
2.500.000
vs. Green Bay Packers

Der skal spares på kickeren, men på trods af Greg Josephs billige pris er han blandt de bedste køb. Vikings offensiv er fornuftigt, så han vil få masser af muligheder. Samtidig har han en stærk sparkefod og vigtigst af alt; han spiller indendørs, hvilket er afgørende i forhold til påvirkningen fra vind og vejr.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.655.200
1. Josh Allen
Buffalo Bills
12.155.200
3.413.000
2. Christian McCaffrey
San Francisco 49ers
9.913.000
3.305.200
3. Dak Prescott
Dallas Cowboys
8.305.200
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *