Runde 16: Bye bye Aston

Formel 1 karavanen kører i weekenden rundt på Suzuka International Racing Course i Japan – og ifl. vores Formel 1-ekspert, Lars Kroot, er det tid til at sige farvel til en tidligere manager-favorit.

Kort om sidste løb

Waow en runde! Det kunne sagtens være en af sæsonens bedste løb. For en gangs skyld kunne vi se, hvor svært det er for et hold at dominere en hel sæson. Red Bull kunne overhovedet ikke få det til at spille sidste weekend. Jeg tænker personligt, at det var en “one off”, og at de sagtens kan komme tilbage flyvende i runde 16 af Motor Manager. De kan ikke bare have mistet alt deres fart hen over en to ugers periode. 

Er Ferrari rent faktisk så gode som de ser ud?

Jeg ville personligt være lidt bange for at skifte over til Ferrari. Vi kender alle sammen historierne med, hvordan Ferrari aldrig kan få deres strategi til at fungere, laver dårlige pitstops og tager et hav af langsomme beslutninger, om hvem der skulle få præference, når det kom til kørerne på banen. Det kunne også godt se ud til, at Ferrari løber ind i et par straf, da de i starten af sæsonen fik ødelagt et par motorere. Så de skal tage nye motorer og får måske nogle grid penalties. 

Farvel Aston Martin

Jeg tror, det er et farvel og tak for denne gang til Aston Martin. De var helt klart det bedste valg udover Red Bull, men som sæsonen er skredet frem, er det blevet et langt dårligere valg. Lance Stroll performer bare aldrig mere, og som Alonso selv sagde den weekend: “undriveable”. Det lover ikke godt, når Alonso siger sådan om bilen, der ellers var helt fænomenal i starten af sæsonen.

Tre tips til runde 16

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
18.490.000
vs.

Lad jer ikke skramme af et dårligt løb, som alligevel blev til en P5. Han er en no brainer til kaptajnvalget, også efter en enkelt dårlig weekend. Jeg kunne forstille mig, at han kører sikkert i pole-position på Suzuka-banen, og så kigger han sig ikke tilbage igen.

Must have
Lando Norris
McLaren
8.342.000
vs.

Jeg har haft min skepsis, men nu må jeg også snart give mig. Jeg har haft mere fidus til Alonso end Norris i løbet af sæsonen, men nu er det også slut. Norris har næsten ikke en dårlig weekend mere, og siden de har fået opgraderinger på bilen, har han virkelig bare haft godt resultat efter godt resultat. En sejr ligger snart og venter.

Differential
Lewis Hamilton
Mercedes
12.978.000
vs.

Man skal bestemt ikke sove på Hamilton. Nu begynder vi på det, man kalder “fly away races”, så nu skal vi rundt omkring i verden – og det er nu at Hamilton plejer at være allerbedst. Han var også den hurtigste Mercedes sidste weekend, selvom Russell lå foran hele tiden. Hvem ved hvad der var sket, hvis de var nr. 1 og 2. med et par omgange igen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
45
1. Lando Norris
McLaren
10.355.000
45
2. George Russell
Mercedes
9.400.000
29
3. McLaren
McLaren
10.690.000
-48
1. Ferrari SF-24
Ferrari
9.508.000
-45
2. Carlos Sainz
Ferrari
8.966.000
-27
3. Ferrari
Ferrari
10.845.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *