Forsvarende mester: 7 spillertips til 1. runde

Vinderen af Super Manager i foråret varmer op til en ny sæson med 7 spillertips til 1. runde – og der er især fokus på FCM og FCN.

Sidste gang der var Super Manager strøg Troels Stjernholm helt til tops sammen med makkeren Jesper Bertelsen.

De to gamle soldaterkammerater sætter igen et fælles hold i Super Manager – Efterår 2021. Men de har også to hold hver.

Styr på stammen

I forårets managerspil skiftede de to vindere kun ud 15 gange i 19 runder. Selvom Troels Stjernholm har en ambition om at holde handlerne nede, så er det svært i en ny sæson.

“Så hurtigt så muligt vil jeg gerne ind og lave selve stammen på holdet. Men det er svært i en ny sæson, hvor der har været EM og transfervindue. Så det tager nok 2-3 runder før jeg har fundet de 6-7 spillere, som jeg tænker at beholde hele spillet” – forklarer Troels Stjernholm, som sætter sit hold fra ferien i de østrigske alper.

Så der skal handles mere end normalt fra 1. runde af.

Top 3: køb
Handel lukker om:
208
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
192
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
191
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-195
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-145
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-131
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Tjek ulvenes start 11’er

Fordi Troels ikke ved præcis hvem der spiller for de enkelte hold, så er der tvivl at spore hos den forsvarende mester i Super Manager.

“Jeg ved måske ikke 100 %, hvem jeg gerne vil have, men jeg ved hvem jeg gerne vil undgå” – forklarer Troels Stjernholm.

De to vindere og Dan-Anton Johansen fra Brøndby.

Han holder sig for eksempel fra nyindkøb, såsom FCM’s nye midtforsvar Juninho (5 mio.) eller FCK’s Davit Khocholava (4 mio.), Viborg-spillere, fordi de har et svært kampprogram og er heller ikke glad for defensive midtbanespillere – 6’er typen – der ikke bidrager med så meget andet en takling, erobringer og ofte også gule kort.

For at finde frem til, hvem han med sikkerhed vil vælge, så sidder Troels klar til at skifte ud en time inden spilstart. En time inden spilstart (som er fredag kl. 19.00) tikker nemlig start 11’eren til FCM – OB nemlig ind. Hvis der er nogle billige spillere fra Ulvene, som starter inde, så er han klar til at slå til.

7 spillertips til 1. runde

Målmand
Peter Vindahl Jensen
FC Nordsjælland
3.126.000
vs. AaB

FCN er gode hjemme og Vindahl skal nok få en del redning. De har et godt startprogram, hvor de i Farum starter imod Viborg og AGF, og dernæst skal en tur til SønderjyskE. Til 4.5 mio. synes jeg han er fornuftig at starte med.

Forsvar
Daniel Høegh
FC Midtjylland
3.973.000
vs. Brøndby IF

Anfører Erik Sviatchenko er dyr, men hans makker bør være et godt sats. Man kan se FCM’s startopstilling en time inden spilstart, så om det bliver Høegh eller Nicolaisen til 3 mio. så er de et rigtig godt bud til start 11’eren. Jeg starter med Høegh, men kan skifte ham ud, når jeg ved hvem starter.

Midtbane
Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
4.115.000
vs. Brøndby IF

Det kommer til at være tæt på 100 % af holdene, der har Schjelderup. Om FCN vinder eller ej, så er en offensiv midtbane-mand til 3.5 mio. et billigt sats imod en oprykker – den er lidt gratis, Det er faktisk lidt en no-brainer.

Midtbane
Mohammed Diomande
FC Nordsjælland
4.254.000
vs. AaB

Jeg har ikke den store fidus til oprykkerne fra Viborg, og hvis man vil skille sig lidt ud fra Schjelderup-ejerne, så har Diomande faktisk også sparket et par straffespark i træningskampene. Jeg ved ikke om det kommer til at gøre sig gældende i Superligaen, men til 4 mio. for et favorit hold i første runde er stadig ok billigt.

Angriber
Junior Brumado
FC Nordsjælland
3.000.000
vs. OB (H)

Jeg har ikke den store fidus til Kaba, som laver en del frispark og har risiko for gule kort. Men hvis Junio Brumado starter, så får du en et topholds angriber til 3 mio. – og så slår du til. Hold øje med start 11’eren når den bliver offentliggjort.

Angriber
Simon Adringa
FC Nordsjælland
10.099.000
vs. FC Nordsjælland

Jeg tror snart Kamaldeen bliver solgt og Ibrahim Sadiq har ikke spillet så meget i opstarten, så han er muligvis skadet eller ikke i form. Det åbner op for en billig FCN-angriber, som enten kan være Simon Adringa eller Oliver Antman. Til 2.5 mio. så er det et forholdsvis billigt sats.

Angriber
Mikael Uhre
Brøndby
8.500.000
vs. AGF (U)

Om det bliver Jonas Wind eller Mikael Uhre, så er spillere til 8.5 mio. nogen, som man gør til anfører – og som udgangspunkt beholder hele spillet. Jeg holder mere på Mikael Uhre, fordi Wind kommer fra et EM og det er derfor usikkert om han starter. Sidste sæsones topscorer har set rimelig skarp ud og scoret et par gange i opstarten.

Hør også hvem Klubhuset har af emner til 1. runde i Super Manager

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Jesper Kristensen16. juli 2021 kl. 12:38

    Vildt i ikke rigtig snakker om PETER VINDAHL JENSEN 😁 i podcasten

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *