Fra 0% i popularitet til anførerbindet

Som VMs hidtil største favorit er det indlysende, at man bør vælge tyskere til sit managerhold, og særligt den ikke-ejede Niclas Füllkrug kan være et fantastisk køb til runde 3.

Klubhuset-podcasten og denne optakt er lavet inden runde 2’s sidste fire kampe er afviklet. Fællesholdet bliver også først sat mandag aften, når de sidste kampe er afviklet.

Hvem der skal sælges og hvem der skal købes i VM Manager kigger Klubhuset nærmere på forud for 3. runde af VM Manager, når Mads Junker kommer på besøg i Vidførles podcast-kælder.

Tyskland er VMs største favoritter

Hid til har det ikke været en fordel at være rundens største favorit. Argentina skuffede mod Saudi Arabien, Japan måtte se sig besejret af Costa Rica, men nu er det så tyskernes tur til at være rundens største favorit; faktisk den største favorit til VM indtil nu.

Det betyder selvfølgelig også, at der skal fyldes godt op med tyskerne og gerne én i hver kæde. Lyt med i podcasten i denne runde, for at høre præcis hvilke tyskere der indeholder værdi, og hvem man skal holde øje med i den hollandske startopstilling.

 

Optaktspodcasten til runde 3

De to værter Andreas Vidførle og Nikolai Linares skal nå til enighed om Fællesholdet og får igen besøg af Fodboldekspert på TV2 Mads Junker. Du kan høre de podcasten her.

 

Fællesholdet til Runde 3

Hollands startopstilling mod Qatar bliver afgørende for Klubhusets spillervalg, og specielt, Mendy, Timber, Vega, Di Maria og Depay er der hvor Klubhuset er mest usikre. Bedste bud på et hold er på nuværende tidspunkt dette.

 

Hollands startopstilling mod Qatar bliver afgørende for Klubhusets spillervalg, og ovenstående positioner er der hvor Klubhuset er mest usikre. Bedste bud på et hold er på nuværende tidspunkt dette.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Jesus Gallardo
Mexico
2.582.000
vs. Saudi Arabia

Skal der spares penge i forsvaret er Mexico blandt rundens store favoritter, og i forsvaret bør Jesus Gallardo være sikker på spilletid. Er man derimod klar på lidt risiko kan man også satse på spilletid til den helt billige Jorge Sanchez (2.047.000).

Den frække
Kingsley Coman
France
5.153.000
vs. Tunisia

Det er sikkert at Frankrig kommer til at rotere lidt til deres kamp mod Tunesien, men hvem der spiller ved vi ikke helt.
Kingsley Coman er dog et ret godt bud til de offensive pladser for Frankrig og står som midtbane i spillet. Det er et køb til kun en runde, men med en xG90 på 0,33 gennem de fleste sæsoner for Klubholdet, er der god værdi.

Anførervalget
Niclas Füllkrug
Germany
4.387.000
vs. Costa Rica

Helt billig er han selvfølgelig ikke, men han vil nu alligevel blive betegnet som en billig spiller, da han som angriber for Tyskland fås til kun 4.146.000. Vi ved ikke med sikkerhed om han starter, men alt tyder på, at Hansi Flick vælger at starte inde med den målfarlige Werder Bremen angriber. Niclas Füllkrug kan sågar bære anførerbindet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *