Fra overset til “Must have”

I sidste runde var det de færreste, der kiggede mod Wolfsburg, når de skulle købe spillere til deres hold, men sidste rundens oversete spiller leverede en scoring og en sejr i både Bundesligaen og i Champions League og er nu rundens bedste køb.

Det blev til de forventede sejre til Freiburg og Hoffenheim, men desværre blev det ikke de “rigtige” målscorer. Dette på trods avancerede Vidførles 11 alligevel et par hundrede pladser. Og så kunne jeg glæde mig over, at rundens oversete spiller Nmecha scorede, og det gør ham selvfølgelig til rundens “must buy”.

Forhåbningerne er store til den kommende runde – forhåbentlig er det denne uges transfers, der bringer Vidførles 11 op af i den samlede stilling i Bundes Manager.

Union Berlins og Wolfsburgs defensiver foretrækkes til de næste runder

Med den nye Wolfsburg-træner Kohfeldts flotte start på sæsonen, er der god grund til optimisme forud for de to kommende kampe mod Augsburg og Bielefeld. Lacroix er i karantæne og Bornauw døjer med en skade, hvorfor det vil være klogt at tjekke Kickers forventede startopstillinger. Men gør man det, og er man villig til at løbe en lille risiko, vil man kunne få en billig forsvarsspiller med to gode kampe.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Alternativet til Wolfsburgs defensiv er Union Berlins solide defensiv, der godt nok fik prygl i seneste runde mod Bayern, men som i min optik må være at anse for favoritter i udekampen mod FC Köln – det er imidlertid ikke bookmakernes opfattelse.

Niko Gieselmann (2.840.000) er selvskreven på Vidførles 11, men også Robin Knoche (3.300.000) og målmanden Andreas Luthe (4.545.000) er blandt rundens bedste defensive køb.

Se rundeoptakten på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Rundens Sats
Leroy Sane
Bayern München
3.803.000
vs. RB Leipzig

Det er sjældent et sats at købe en Bayern spiller, men at lægge 8 mio for Sane, der aldrig rigtig har fundet formen i Bayern får nu alligevel det stempel. Sane får anbefalingen fordi det omsider ser ud til, at han har fundet sin gamle Man City-form i Bayern med flere scoringer i både Champions League og Bundesligaen.

Rundens Oversete spiller
Sheraldo Becker
Union Berlin
3.334.000
vs. Mainz 05

Sheraldo Becker slog sit navn fast i sidste sæsons Bundesliga, men en skade i sidste sæson har betydet, at han mistede sin startplads og ikke har fået meget spilletid i sæsonen. Men nu er han tilbage i startformationen og mål på xG90 + xA90 er han Unions farligste spiller i denne sæson.

Rundens must have
Lukas Nmecha
Wolfsburg
3.085.000
vs. Augsburg

Sidste rundes oversete spiller kvitterede for tilliden med en scoring i udekampen mod Leverkusen. Fyringen af Van Bommel og ansættelsen af Kohfeldt gav pote – ikke blot i Bundesligaen, men også I Champions League, hvor det igen blev til scoring af Nmecha. Skønt Weghorst er tilbage i startopstillingen, er der stadig værdi i en brand varm Nmecha.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 11

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *