From Naples With Love

Midtugen bød på choknederlag til Juventus og favoritsejr til Napoli. Baggios Pisk tror på, at Syditalienerne rider videre på sejrs-bølgen. Se hvilke tre spillere Serie A podcasten har i kiggerten til runde 11.

Førerholdet Napoli ser nærmest ustoppelige ud, og i weekenden er Osimhen og co. bookmakernes største favorit, når Luciano Spallettis mandskab skal på besøg hos det hårdprøvede Salernitana-hold, der har lukket 22 mål ind i sæsonens første 10 kampe. Holdet bag Baggios Pisk-podcasten holder derfor øje med de angrebsivrige syditalienere, men har også fundet en billig favorit frem til dem, som vil spare på budgettet i Serie A Manager.

Hør seneste episode af Baggios Pisk, som omhandler et legendarisk Torino-holds fald fra skyerne.

Lørdag vender Baggios Pisk endelig tilbage. På menuen i det nye månedsformat: Sæsonens største profiler, Sarris Lazio, kåring af sæsonens flotteste hjemmebanetrøje, portræt af en italiensk legende.

Se alle Baggios Pisk Manager-anbefalinger til Serie A.

Tre tips til Serie A Manager

Davide Frattesi
Sassuolo
5.331.000
vs. Roma

To mål er det indtil videre blevet til for den unge Sassuolo-spiller, der tog over på midtbanen, da Locatelli skiftede til Juventus i sommer. I den seneste runde scorede den angrebsivrige midtbanemand åbningsmålet i udebaneopgøret mod netop Torino-klubben, og hjemme mod det overraskende midterhold Empoli er chancerne for en sejr og scoring gode.

Musa Barrow
Bologna
6.487.000
vs. Sassuolo

Bologna er favoritter, når Cagliari kommer forbi. Siniša Mihajlović’ hold har tabt sine to seneste kampe mod henholdsvis Milan og Napoli, men nu venter rækkens bundhold, som har særdeles svært ved at holde nullet. Hos hjemmeholdet har Barrow lavet fire mål og tre oplæg i år, og han er stort set involveret i alle offensive aktioner hos Rossoblù.

Victor Osimhen
Napoli
6.537.000
vs. Salernitana

Det blev højest overraskende ikke til scoringer fra Napolis spydspids i 3-0-sejren i midtugen, men to gange blev den unge nigerianer nedlagt i feltet, og begge gange tog Lorenzo Insigne sig af sparkene. Men Osimhen virkede tændt, og får han bare det mindste plads i Salernitana, bør der være mål at hente. Fem scoringer er det blevet til i sæsonen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
49
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
49
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
41
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-56
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-47
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-17
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *