Fyld op med budgetspillerne

Der er fokus på de billige spillere med gode muligheder for sejr og scoring i 5. runde af Champions League. Få her i bloggen en billig anbefaling til hver position.

Femte runde i Champions Manager starter tirsdag den 28. november kl. 18.45, hvor både Lazios og Shaktar Donetsk startopstillinger er tilgængelige.

Køb billige spillere

Det er nærmest umuligt at finde spillere fra hold som er favoritter i både runde 5 og runde 6. Enten er kampprogrammerne ikke gunstige og i de tilfælde, hvor der er gode kampprogrammer, er der en betydelig sandsynlighed for, at holdet stiller med reserver, da de allerede er kvalificeret til 1/8-finalerne.

Klubhuset holder derfor igen med de dyre investeringer og finder i stedet billige spiller med x-faktor og favoritværdighed til runde 5.

 

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 5. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 5

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Dmytro Riznyk
Shakhtar Donetsk
3.811.000
vs. Royal Antwerp

Dmytro Riznyk holdt i sidste runde rent mål i hjemmekampen i Hamborg mod Barcelona. Nu er modstanderen svage Antwerpen som man vandt 3-2 over på udebane.

Forsvarsspilleren
Mario Gila Fuentes
Lazio
1.980.000
vs. Celtic

Mario Gila Fuentes spillede for Lazio i weekenden dog uden den store succes. Hvor vidt han starter er usikkert, men hold øje med om han er i startopstillingen for en billige favorit-forsvarer fås ikke til runde 5.

Midtbanespilleren
Filip Ugrinic
Young Boys
2.691.000
vs. Crvena Zvezda

5 mål og 4 assists er det blevet til i denne sæson for den schweizisk / serbiske offensiv spiller Filip Ugrinic. I CHampions League scorede han i udekampen mod Røde Stjerne som han nu står over for igen – men nu på hjemmebanen.

Angrebsspilleren
Simon Banza
Braga
3.579.000
vs. Union Berlin

Braga har 4 interessante angrebsspillere, der alle har masser af mål og assists i støvlerne i denne sæson. Simon Banza er dog spidsangriberen der i forrige hjemmekamp scorede hattrick og inden der scorede 8 mål på stribe. Der er dog pt noget usikkerhed omkring, hvorvidt han spiller, så det skal kontrolleres inden rundestart.

Top 3: køb
Handel lukker om:
78
1. Jeremy Doku
Manchester City
3.043.000
57
2. Jakub Kiwior
Arsenal
2.581.000
52
3. Daniel Carvajal
Real Madrid
3.800.000
-54
1. Jack Grealish
Manchester City
4.835.000
-31
2. Antoine Griezmann
Atletico Madrid
6.974.000
-30
3. Rasmus Højlund
Manchester Utd
5.720.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *