Gammel kærlighed ruster aldrig: Brighton gør comeback!

Nogle attraktive kampe venter forude for Brighton, og så er det ikke svært at regne ud, hvor fra overvægten af anbefalinger til runde 16 skal findes.

Runde 15 slutter først torsdag aften når Leicester møder West Bromwich. Rundens podcast og optakt er således lavet før afgørelsen på opgørene mellem Tottenham – Southampton, Aston Villa – Manchester City og mødet mellem Leicester og West Bromwich. Runde 16 starter allerede fredag aften når Arsenal møder Everton, så husk at sætte dit hold inden kl. 21.00 i Premier Manager – Forår 2021.

Husk også at der er spilstart for rundespillet til Premier League inde på Lynholdet.

Fire Leicester spillere er et must – suppler med Brighton

Leicester møder i de kommende runder Crystal Palace, Southampton og Newcastle, og der er masser af interessante spillere i Leicester. Den mest oplagte er naturligvis Kelechi Iheanacho (5.223.000), der med sine 7 mål i de sidste 5 kampe er flyvende for tiden.

Har man masser af penge at gøre godt med må James Maddison (7.427.000) forventes at starte inde igen for Leicester. Maddison har scoret i begge sine seneste optrædener fra start og har i alt lavet 8 mål og 5 assists i sæsonen.

Leicester topscorer Jamie Vardy (10.091.000) indeholder hattrick potentiale og med en lav popularitet, kan man virkelig avancere, hvis Vardy finder sit topniveau. På det seneste har det dog knebet med effektiviteten, men Vardy har de seneste sæsoner scoret 23, 18 og 20 mål pr. sæson, så det bør blot være et spørgsmål om tid, før han finder storformen igen.

Den fjerde Leicester-spiller kunne være Wesley Fofana (3.681.000). Han er den billigste startende Leicester-forsvarer.

Blandt de foretrukne spillere til runde 16 i Premier Manager finder vi endnu engang holdet for sydkysten, hvis spillere er blandt de mest populære til den kommende runde. Lyt med i podcasten og hør hvem Klubhusets foretrukne Brighton-spillere er.

Podcasten til denne runde

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 16. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 16

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Danny Welbeck
Brighton
3.964.000
vs. West Ham

“Brighton har kun scoret et enkelt mål i de seneste 3 opgør, men målscoreren var ingen ringere end Danny Welbeck. Han er blevet fast mand i angrebet og har i de sidste 3 opgør registreret 1,63 xG. Et par attraktive kampe venter forude for den aldrende angriber.” – Andreas Vidførle-Pedersen

Den frække
Lewis Dunk
Brighton
6.826.000
vs. Southampton

“En stærk Brighton defensiv med rent mål mod Chelsea og Everton i de seneste to kampe, gør Brightons defensiv særlig interessant. Og så er Dunk farlig på dødbolde, hvilket har resulteret i 4 mål i denne sæson.” – Frederik Ingemann

Anførervalget
Kelechi Iheanacho
Leicester
5.223.000
vs. Crystal Palace

“7 mål i de seneste 5 kampe gør, at han foretrækkes frem for Vardy. Anførervalget bør dog være en af de to, da modstanderen er Crystal Palace.” – Andreas Vidførle-Pedersen

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *