Fra køkkenchef til managervinder: Giroen udfoldede sig til Christians fordel

Girospillet udviklede sig til Christian Dan Henriksens fordel, så han i sidste ende kunne hæve trofæet for første gang i hans manager-karriere – til stor glæde for ham selv og hans storebror, Jonas Henriksen.

En ting er at spille med i Girospillet 2022, en anden ting er at vinde spillet. Den sidste del kan Christian Dan Henriksen nu snakke med om. Girospillet 2022 blev nemlig hans gode lod.

Jeg var virkelig glad, da sejren kom i hus. Jeg har aldrig prøvet, at det gik så godt som denne gang. Så det var virkelig dejligt,” siger den 43-årige, nordsjællandske vinder, der til dagligt arbejder som køkkenchef i kantinen hos Udlændingestyrelsen i Center Sandholm.

En tidsrøver

På trods af jobbet som køkkenchef har Christian Henriksen dog godt kunne finde tid til at passe sit managerhold til Giro d’ Italia ind i dagligdagens kalender.

Jeg har aldrig tidligere lagt så meget tid i managerspillet, som jeg gjorde i år. Jeg har spillet med i flere år, men normalt har jeg efter nogle runder kunne se, at jeg ligger langt tilbage i feltet, og så er det løb kørt.

I år har jeg både læst op og hørt podcasts for at blive klogere på, hvilke ryttere jeg skulle vælge. Så i år er der klart blevet lagt flere timer i det i takt med, at jeg kunne se, at det gik godt. Undervejs ramte jeg plet med ryttere, der vandt etaperne, og det gav godt med point“.

Selvom Christian Henriksen aldrig tidligere har vundet et af Holdet.dk’s managerspil, så har han været oppe at snuse til den sjove ende af tabellen.

Min bedste placering fra tidligere var under Tour Manager i forbindelse med Tour de France i 2020, hvor jeg endte som nummer 43“.

Assistance fra brormand

Årets Girospillet-vinder kravlede vel at mærke til tops, men det var med en vis portion hjælp på sidelinjen fra ingen ringere end storebror-Jonas på 45 år.

Jeg spillede sammen med min storebror, Jonas. Vi hjalp hinanden med at sparre og udse de ryttere, vi ville have på holdet. Der gik dog ikke lang tid, før vi kunne se, at jeg begyndte at trække fra.

I en runde kom jeg op på tredjepladsen – og derefter førstepladsen. Min bror endte dog også med en fin placering – nemlig som nummer 67″.

Selvom brødreparret nu kan glæde sig over lillebrors sejr i Girospillet 2022, så er der ikke blevet plads til en fejring – endnu i hvert fald.

“Sejren er ikke blevet fejret, men mon ikke, at min bror og jeg skal have lidt lækkert at drikke, når vi mødes til en familiefødselsdag inden længe,” lyder det forventningsfuldt fra vinderen selv.

Hvis du, ligesom Christian Dan Henriksen, har lyst til at kaste dig ud i et managerspil, så kan du tilmelde dig her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *