Girospillet: Hvad skal rytterne koste?

8. maj starter Giro d’ Italia i Torino, men på Holdet.dk starter det allerede den 28. april, hvor Girospillet lanceres. Giv dit bud på hvad nogle af top rytterne skal koste i spillet her.

Den 8 maj starter Giro’en i Torino. 9 kilometer flad prolog markerer startskuddet for tre ugers Giro d’ Italia.

Herefter venter en Grand Tour, som byder på et godt mix af bjerge, bakker og behaglige sprinter-etaper samt en afsluttende 30 km. enkeltstart på allersidste etape.

Holdet.dk lancerer managerspillene til Giro d’ Italia onsdag den 28. april, men inden da kan du give dit bud på, hvad en række ryttere skal koste i managerspillet. Se nederst i artiklen.

Danskerne i Giro’en

De danske ryttere er kommet formidabelt fra start i 2021 og har vundet et hav af sejre på World Touren. I skrivende stund er tre danskere med i trupperne til Giro d’ Italia 2021. Det drejer sig om Jonas Gregaard (Astana), Mikkel Frølich Honoré (Deceuninck – Quick Step) og Lasse Normann Hansen (Team Qhubeka ASSOS).

Cirka to uger inden startskuddet til Giro d’ Italia har bookmakerne den tidligere Tour de France-vinder Egan Bernal som favorit til at vinde det italienske løb. Han efterfølges af det belgiske supertalent Remco Evenepoel, som er klubkammerat med Mikkel Honoré i Deceunick – Quick -Step. Den tredje mand hos bookmakernes favoritter er Simon Yates, der senest laverede et top resultat i Tour of the Alps. Disse tre ryttere står til ca. odds 4 for en sejr – og må betegnes som favoritterne til at vinde Giro d’ Italia 2021.

Hvad skal rytterne koste?

En ting er hvad bookmakerne siger, noget andet er hvad der er vigtigt i managerspillet til Giro d’ Italia. Hvad synes du nedenstående 8 ryttere skal koste.

Hvad skal rytterne koste?
Egan Bernal
Team INEOS Grenadiers -
Simon Yates
Team BikeExchange -
Remco Evenpoel
Deceuninck - Quick Step -
Jonas Gregaard
Astana - Premier Tech -
Lasse Norman Hansen
Team Qhubeka ASSOS -
Mikkel Frølich Honoré
Deceuninck - Quick Step -
Dylan Groenewegen
Team Jumbo-Visma -
Filippo Ganna
Team INEOS Grenadiers -

Op til hver etape i Giro’en vil vi komme med optakter. Dem kan du følge med i Girospillets optakter.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *