God værdi i både engelske og italienske oprykkere

Ugens “billig spiller” i både Premier League lørdagsspillet og i Serie A søndagsspillet kommer fra en oprykkerklub. Begge spillere har været målfarlige i sidste sæson, men mangler at vise det i den bedste række.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 5 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i sidste sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.
 
 

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Liverpool er det sikre valg

Lørdagens to store favoritter er Liverpool og Manchester City, men mens Liverpools formation er til at regne ud, er det lidt sværere at gætte, hvem Guardiola vælger at stille med for Manchester City. Hvis man er klar på at tage en chance, er der stor værdi i City spillerne, der i sidste sæson vandt 5-2 over Southampton, og i de sidste 4 hjemmekampe mod Saints har vundet, 5-2, 2-1, 3-1 og 6-1.

Den billige
Bryan Mbeumo
Brentford
3.000.000
vs. Wolverhampton

Franskmanden er den Brentford spiller, der i de første 4 kampe er registreret for anden flest xG. Han spiller helt fremme, men scoringerne er indtil nu udeblevet. Til en pris på kun 3.000.000 frigør han dog også penge til bedre spillere på de øvrige pladser.

Vidførles fidus
Trent Alexander-Arnold
Liverpool
7.000.000
vs. Crystal Palace

Trent er ikke blot Liverpools mest chanceskabende spiller, han er også den spiller der er noteret for flest xA i hele Premier League i denne sæson. Han ligger på xA 2,51, hvilket er xA 0,77 mere end nr. 2 på listen. Nu møder man Palace, hvor er rent mål bør være garanteret som i de tre foregående møder mellem de to klubber.

must have
Abdoulaye Doucouré
Everton
3.500.000
vs. Aston Villa

Der er to billige og attraktive midtbanespillere for Everton. Den anden er naturligvis Townsend, men jeg synes nu Doucoure indeholder den største værdi. Hans xG er på 0,38 mod Townsends xG 0,14. Set over de seneste sæsoner har Doucoure ligger på xG90 0,10-0,20 pr. sæson mens Townsend har ligget på xG90 på 0,05-0,14 pr. sæson.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Værdi at hente hos oprykkerne

Når der skal sættes hold til søndagens Seria A bold, kan man med fordel kigge mod oprykkerne Empoli og Venezia, der begge er svage favoritter hos bookmakerne. Venezia spiller første hjemmekamp i sæsonen, mens Empoli skal revanchere sidste weekends hjemmebanenederlag til Venezia. Lazio er sammen med den anden romerklub Roma, søndagens store Serie A favoritter. Fyld holdet op med oprykkere, så du kan få plads til de store kanoner fra Rom-klubberne. Det bliver Vidførles strategi til runden.

Den billige
Pietro Ceccaroni
Venezia
2.500.000
vs. Spezia

Venedigmandskabet skal spille sin første hjemmekamp i dette års serie A. De kommer med en sejr i bagagen efter opgøret mod Empoli, så selvtilliden bør være i orden. Ceccaroni var den farligste forsvarer i sidste sæsons Serie B, hvor han scorede 3 mål og lagde op til 2 mål.

Vidførles fidus
Thomas Henry
Venezia
4.000.000
vs. Spezia

I sæsonens 2 første udebanekampe har Spezia lukket 8 mål ind og afgivet xGA 6,00. Man må således forvente at Venezia kan få scoret. Holdets farligste spiller er franske Henry, der har scoret 1 mål og er noteret for 1,57 xG. Henry scorede 21 mål i Jupiler League i sidste sæson for midterklubben Leuven.

Must have
Felipe Anderson
Lazio
3.500.000
vs. Cagliari

Både i Serie A Manager og i Lynholdet er Anderson et must have. Som kant i Lazios 3-mands angreb er han et must. Han er noteret for 4. flest xG i sæsonen for Lazio (xG 0,40) og flest xA (0,84). Cagliaris forsvar har været enormt usikkert og lukket 8 mål ind i de første 3 runder – Det er svært at se Lazio score under 3 mål i dette opgør.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *