Gruppe A: Italienske favoritter i Rom

Italien åbner EM 2020 med en hjemmekamp i mod Tyrkiet. Det burde være en smal sag for de Azur blå, men hvem fra Gruppe A giver værdi i EM Manager 2020?

Fredag den 11. Juni kl. 21.00 starter EM, og det gør det på det Olympiske stadion i Rom. EM Åbningskampen mellem Italien og Tyrkiet markere også starten på EM Manager 2020, og derfor gennemgår Andreas Vidførle-Pedersen her gruppe A med managerbrillerne på. 

Schweiz

Det schweiske mandskab vandt – som vi nok husker – EM kvalifikationsgruppen foran Danmark. De defensivt stærke schweizere har en del profiler fra den tyske Bundesliga, og du kan se hvilke spillere Andreas Vidførle-Pedersen tror kommer til at spille en rolle i EM Manager.

 

Dødboldspecialist
Ricardo Rodriguez
Schweiz
3.500.000
vs. Wales

En forsvarsspiller der tager dødbolde vil altid være interessant i managerspil – og Rodriguez tager både straffe- og frispark for alpelandet. Hans relativt billige prisskilt og offensive out-put gør ham attraktiv, men hold øje med kamp nr. 2 imod Italien.

⭐ of the nation
Haris Seferovic
Schweiz
4.000.000
vs. Wales

Seferovic har scoret 22 mål og lavet 7 assist for Benfica i denne sæson. Derudover har han scoret tre mål det seneste års tid for Schweizerne. 4 mio. er en fin pris for en spiller, som jeg forventer præsterer størst vækst for Schweizerne. Han er stjernen i min bog. – Andreas Vidførle-Pedersen

Schweiz start 11’er

Projected start 11’er

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold

Italien 

Det italienske landshold vandt EM tilbage i 1968 – og har været i finalen to gange i 00’erne. De vandt samtlige 10 kampe i EM 2020 kvalifikationen og med base hjemme i Rom er de azur-blå i blandt favoritterne til at vinde EM 2020.

 

Dødboldspecialist
Ciro Immobile
Italien
6.500.000
vs. Tyrkiet

Hvis Ciro Immobile er på banen er det efter alt at dømme ham, som kommer til at tage straffesparkene. Alternativt er Andrea Belotti også i spil til spark fra 11-meters pletten.

⭐ of the nation
Gianluigi Donnarumma
Italien
5.000.000
vs. Tyrkiet

AC Milans unge målmand er fast starter for et solidt defensivt orienteret Italiensk mandskab. Med hjemmekampe imod Tyrkiet, Schweiz og Wales kan der godt scores et par clean-sheet eller to – og så koster han det samme som Kasper Schmeichel.

Italiens start 11’er

Projected start 11’er

Wales

Den lille nation har givet os store oplevelser. I 2016 gik Gareth Bale og kompagni hele vejen til semifinalen ved EM i Frankrig, hvor de tabte til de senere vindere fra Portugal. 

Udover stjernen Gareth Bale så består Wales’ EM hold primært af back-up spillere fra Premier League. Der kan dog stadig være værdi i nogle af de billige walisere. 

 

⭐ of the nation
Gareth Bale
Wales
5.000.000
vs. Schweiz

Wales største stjerne er både dødboldspecialisten og straffespark skytte. Han vil være den waliser, som kommer frem til flest chancer og koster derfor også 1.5 mio. mere end resten af hans holdkammerater.

Vidførles valg
Connor Roberts
Wales
2.500.000
vs. Schweiz

Connor Roberts står som forsvarer i managerspillet, men spiller reelt midtbane. For Swansea har han lavet fem mål og syv assist i Championship i denne sæson. Jeg kunne godt finde på at vælge ham allerede til 1. kamp mod Schweiz. – Andreas Vidførle-Pedersen.

Wales start 11’er

Projected start 11’er

Hør Klubhusets optakt til gruppe A & B

 

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Tyrkiet

Tyrkerne slog Frankrig i EM kvalifikations gruppen, og i marts slog de Holland i VM kvalen. De lukkede kun tre mål ind i kvalifikationen, og kom med til EM 2020 som nummer to i gruppen på bekostning af Island. Der er en del spillere fra de sydeuropæiske ligaer samt de store Istanbul klubber.

Til at styre tropperne har de den erfarne træner Senol Günes, som førte landet til en bronze-medalje ved VM tilbage i 2002.

 

Dødboldspecialist
Hakan Calhanoglu
Tyrkiet
4.500.000
vs. Italien

AC Milan spilleren Hakan Chalhanoglu er den mest kendte og dyreste. Det ligner manden bag frispark og hjørne, men når der skal tages straffe kigger den tyrkeske landstræner ofte imod veteranen Buruk Yilmaz.

Vidførles valg
Zeki Celik
Tyrkiet
2.500.000
vs. Italien

Han har scoret tre mål og lavet tre assist i denne sæson for Lille, så der er offensivt potentiale i den tyrkiske back. Jeg vil overveje at købe ham mod Wales og Schweiz og håbe på et clean-sheet og måske lidt offensiv produktion. – Andreas Vidførle-Pedersen

Tyrkiets start 11’er

Projected line-up

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *