Gruppe B: Dansk og belgisk favoritværdighed

Danmark og Belgien kommer til at slås om førstepladsen i gruppe B, men hvem stiller holdene op med, og hvilke spillere er interessante fra de fire nationer i puljen?

Lørdag den 12. Juni kl. 18.00 åbner Danmark EMs gruppe B med opgøret inde i Parken mod Finland. Belgien er favorit i gruppen, men også de danske spillere vil af god grund være blandt de absolut mest populære i EM Manager 2020, og derfor gennemgår Andreas Vidførle-Pedersen her gruppe B med managerbrillerne på. 

Belgien

Belgien vandt Bronze ved VM i Rusland i 2018, og Belgien er blandt de absolut stærkeste landshold i øjeblikket. Det er et belgiske landshold fyldt med profiler fra de store ligaer, og du kan se hvilke spillere Andreas Vidførle-Pedersen tror kommer til at spille en rolle i EM Manager.

 

Dødboldsspecialisten
Kevin De Bruyne
Belgien
8.000.000
vs. Rusland

Manchester City stjernen har en fantastisk sparketeknik, og i de fleste tilfælde, vil han tage sig af frisparkene. Straffesparkene forventes derimod at blive taget af angriberen Romelu Lukaku.

⭐️ of the Nation
Romelu Lukaku
Belgien
8.500.000
vs. Rusland

Lukaku har lavet 27 mål og 9 assists for Inter i denne sæson. Også på landsholdet har han leveret – det er blevet til 7 landskampsmål i det seneste år; bedst af alle på det belgiske landshold. Til VM i 2018 blev Lukaku dobbelt målscorer i de to første gruppekampe og Lukaku får rig mulighed for at score mange mål mod Finland og Rusland.

Belgiens start 11’er

Belgiens projected line-up til EM 2020

Projected line-up

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold

Danmark 

De tidligere danske europamestre blev for nylig af den anerkendte engelske avis The Guardian kåret til den anden største favorit ved den kommende EM slutrunde. Kasper Hjulmands tropper har da også set virkelig stærke ud i de seneste kampe med udebanesejre mod Østrig på 4-0 og og i Israel med 2-0.

 

Vidførles anbefaling
Jonas Wind
Danmark
3.500.000
vs. Finland

Danmark er blandt runde 1’s største favoritter, og til den ekstremt lave pris på 3.5 mio, kan man erhverve sig FCK-angriberen Jonas Wind til sit hold. Wind har scoret 3 landskampsmål i sine 6 kampe, og lader til at være træner Kasper Hjulmands førstevalg på toppen.

⭐️ of the nation
Christian Eriksen
Danmark
6.000.000
vs. Finland

Siden VM i 2018 har Eriksen været lidt en skygge af sig selv. Det til trods er han stadig Danmarks mest scorende spiller – ikke mindst fordi han både sparker straffe- og frisparkene. Eriksens forår i Inter har dog været aldeles godt, og forhåbentlig tager han den gode form med ind til slutrunden; og så er han hver en million værd.

Danmarks start 11’er

Projected start 11'er for Danmark til EM 2020 i fodbold

Projected start 11’er

Rusland

Rusland spiller to af deres tre EM kampe hjemme i Skt. Petersborg, og det kan muligvis være de marginaler, der er med til at sende Rusland videre. Det ligner dog en svær pulje for Rusland mod et Belgisk og Dansk landshold, der spiller på det absolutte topniveau, og der til et opgør mod nabolandet Finland, der for alt i verden vil lave et resultat mod Rusland.

 

Dødboldsspecialisten
Aleksandr Golovin
Rusland
4.000.000
vs. Belgien

Monaco-spilleren Golovin er dygtig på dødboldene og med 4 mål i sæsonen og 8 assist har han haft en godkendt sæson i Ligue 1. Golovin kommer til at ligge lige bag holdets stjerne Dzyuba, og det bør betyde lidt assists til den dygtige offensiv-spiller.

⭐️ of the nation
Artem Dzyuba
Rusland
4.000.000
vs. Belgien

Har man lidt fidus til Rusland er der ingen tvivl om, hvem man bør vælge som den første russer; Dzyuba. I EM kvalifikationen scorede Dzyuba 9 mål og lavede 5 assists, og han var således direkte involveret i 42 % af alle Ruslands mål.

Ruslands start 11’er

Projected start 11'er for Rusland til EM 2020

Projected start 11’er for Rusland til EM 2020

Hør Klubhusets optakt til gruppe A & B

 

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Finland

Det er finnernes første slutrunde nogensinde. Men med hjælp fra T. Pukki kvalificerede Finland sig til EM 2020. Det er et hold bestående af relativt ukendte spillere, og det er svært at se, at Finland vil kunne skabe en overraskelse ved slutrunden på trods af de seneste års flotte landsholdsresultater.

 

⭐️ of the Nation
Teemu Pukki
Finland
4.000.000
vs. Danmark

Der er en finsk spiller man kan overveje til sit hold, og det er Teemu Pukki. Pukki derimod kan sagtens lave et par mål i slutrunden. 26 mål for Norwich i Championship taler sit tydelige sprog, og så det at Pukki scorede 10 af de 16 mål Finland scorede i kvalifikationen – kun 2 mål efter EM-kval-topscorer Harry Kane.

 

Finlands start 11’er

Projected start 11'er for Finland til EM 2020.

Projected start 11’er for Finland til EM 2020.

Læs også manager-optakten til EM gruppe A.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *