Gruppe C & D: Klubhuset er vilde med hollandske backs

Andreas Vidførle har inviteret verdens heldigste managerspiller Morten Østergaard i studiet sammen med Danske Spils oddssætter Mathias Reimar Larsen. Sammen sætter de deres fælles hold med spillere fra gruppe C og D.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 436

I den anden af i alt fire optaktspodcasts til EM Manager 2020 sættes der fokus på Gruppe C og Gruppe D med store nationer som England og Holland. Den tredje optaktspodcast (Udgivelsesdato: 31. maj) stiller skarpt på Gruppe E med Spanien og dynamitpuljen Gruppe F med både europamestrene Portugal, verdensmestrene Frankrig og hjemmebanenationen Tyskland.

I den fjerde og sidste optaktspodcast er managerekspert og tidligere landsholdsspiller Mads Junker inviteret med i studiet for at sætte det endelige fælleshold til EM starten. (Udgivelsesdato: 7. juni)

Husk at du kan høre EM Podcast 1 til Gruppe A og B med bl.a. Danmark og Italien.

Hvis du vil have flere managertips være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Billige backs fra Holland

Holland har hjemmebane i Amsterdam i alle deres tre gruppekampe. Læg der til at modstanderne i Hollands gruppe er Østrig, Nordmakedonien og Ukraine.

Særligt de to offensive backs fra Holland falder i Vidførle og Co. smag. Det er AZ og PSV backerne Wijndal og Dumfries, der i det seneste år begge har været blandt Hollands mest assisterende spillere.

Men også andre hollandske spillere er interessante. Det bliver således diskuteret om man skal vælge Wijnaldum eller Klaassen på midtbanen.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør hvorfor Vidførle & Co. er endt med nedenstående hold til Gruppe C og D, og hør om de mange spillere fra hver nation, som Vidførle og gæsterne diskuterer om skal have en plads på Podcastholdet. Du kan høre podcasten her:

 

Podcastholdet

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *