Gruppe C: Østrigske bundesligaprofiler

Holland har hjemmebanefordel og har mange interessante spillere, men det er særligt Østrigs bundesligaspillere, som Vidførle er mest begejstret for til runde 1 i EM Manager.

I gruppe C har Holland fået følgeskab af Ukraine, Østrig og slutrundedebutanterne fra Nordmakedonien. Med hollandsk hjemmebanefordel og med tro kampe, hvor Nordmakedonien er på banen, kunne netop gruppe C godt gå hen og blive den mest målrige. Vidførle har kigget nærmere på de fire nationer nedenfor, og vurderer hvilke spillere, som kan vise sig interessante til EM Manager 2020.

Holland

Holland spiller alle deres tre gruppekampe hjemme i Amsterdam. Forventningerne til Holland er derfor også store forud for EM slutrunden, men er de for store? Det er Hollands første slutrunde siden 2014, da kvalifikationen til både EM 2016 og VM 2018 glippede.

 

⭐️ of The Nation
Memphis Depay
Holland
7.500.000
vs. Ukraine

19 sæsonmål for Lyon i denne sæson. Depay er Hollands største stjerne, og i EM kvalifikationen var Depay direkte involveret i 58% af Hollands 24 mål. Enten som målscorer eller i oplæggerens rolle.

Vidførles anbefaling
Denzel Dumfries
Holland
3.500.000
vs. Ukraine

Hollands højre back har i denne sæson lavet 2 assists for Holland og for klubholdet PSV, er det blevet til 6 assists og 2 scoringer i æresdivisionen. Med Holland på hjemmebane i de 3 gruppekampe, vil vi se nogle offensive backs spille en vigtig rolle for den oranje-offensiv.

Hollands start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Holland

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold

Østrig 

Efter 0-4 nederlaget til Danmark er der nok ikke mange, der længere har de helt store forventninger til Østrig, men østrigerne er fyldt med profiler fra Bundesligaen og bør ikke afskrives for hurtigt. David Alaba og Sabitzer er blot nogle af de mange velkendte navne fra Østrig. Helt fremme er der en helt særlig herre som tiltrækker Vidførles opmærksomhed.

 

⭐️ of the nation
Sasa Kalajdzic
Østrig
4.000.000
vs. Nordmakedonien

Den unge Stuttgart angriber har haft mål i støvlerne i denne sæson i Bundesligaen. Det blev til 16 mål og 6 assists og hans forrygende målform gav ham debut for Østrig i efteråret 2020. Han har nået at spille 5 kampe (de første som indskifter), men er allerede på 3 landsholdsscoringer.

Vidførles anbefaling
Christoph Baumgartner
Østrig
3.500.000
vs. Nordmakedonien

Baumgartner optræder på den offensive midtbane og til tider også helt fremme som en form for falsk 9’er. Til daglig tørner Baumgartner ud for Hoffenheim og i denne sæson er det blevet til 6 scoringer og 5 assists. Prisen på 3.500.000 er attraktiv i et spil, hvor spændende midtbanespillere er en mangelvare.

Østrigs start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Østrig

Ukraine

Ukraine er et solidt holdt – et hold som de færreste ved en EM slutrunde vil frygte, men dog ikke et hold der er let af besejre. Anført af den legendariske angriber Andriy Shevchenko, der nu er holdets træner, blev Ukraine nr. 1 i deres EM kvalifikationsgruppe foran europamestrene fra Portugal. Og tilbage i marts fik Ukraine 1-1 på udebane mod Frankrig i VM kvalifikationen.

 

Dødboldsspecialisten
Ruslan Malinovskyi
Ukraine
3.500.000
vs. Holland

Atalanta spilleren står for de ukrainske dødbolde og straffespark. Seneste straffescoring kom mod Tyskland. I Atalanta har Malinovskyi fra sin offensive midtbaneposition scoret 7 mål og lavet 11 assists i sæsonen.

⭐️ of the nation
Roman Yaremchuk
Ukraine
4.000.000
vs. Holland

Ukraines skarpretter har scoret 17 mål og lavet 8 assists for hans klub Gent i denne sæson. For landsholdet er det blevet til 2 mål og en enkelt assists i landskampene i 2020 og 2021. Yaremchuk er bedste bud på en ukrainsk målscorer til EM.

Ukraines start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Ukraine

Få flere tips i Klubhusets podcast-optakt

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Nordmakedonien

Første slutrunde nogensinde for Nordmakedonien. En flot præstation for en lilleputnation som Nordmakedonien, at kvalificere sig til EM, men måske mindre imponerende når man i videoen neden for hører Vidførle forklare, hvordan Nordmakedonien kvalificerede sig til den forestående slutrunde.

 

⭐️ of the nation
Goran Pandev
Nordmakedonien
3.500.000
vs. Østrig

Pandev er blevet en ældre herre og er ikke længere så målfarlig. Det er blevet til 2 landskampsmål det seneste 1,5 år og for Genoa i Serie A har han scoret 6 gange i sæsonen.

Vidførles anbefaling
Ezgjan Alioski
Nordmakedonien
3.000.000
vs. Østrig

Vel nok holdets bedste spiller. Leeds backen har scoret 2 mål og lavet 2 assists i denne sæson og har spillet en vigtig rolle i Leeds flotte sæson. For Nordmakedonien har Alioski scoret to gange; begge gange på straffe mod henholdsvis Armenien og Georgien.

Nordmakedoniens start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Nordmakedonien

Du kan også se, hvem du bør vælge i Danmarks EM gruppe B – og generelt hold dig opdateret med nyheder og tips til EM Manager 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *