Gruppe D: “Footballs coming home”

Vidførle har kigget nærmere på de fire nationer i gruppe C. De store favoritter fra England er kommet i gruppe med Tjekkiet, Kroatien og Skotland. Læs, lyt og se, hvem VIdførle fra Klubhuset anbefaler.

I gruppe D er VM semifinalisterne fra England og Kroatien kommet i gruppe sammen. Mens der også venter en spændende kamp for England, når de på Wembley tager imod naboen mod nord; Skotland.

Sidste hold i gruppen er Tjekkiet. Holdet spås ikke store chancer i gruppen, men det er værd at huske på, at Tjekkiet vandt i seneste opgør mod England, og spillede 1-1 mod Belgien i VM kvalifikationen, og de tjekkiske spillere, kan derfor også vise sig interessante til EM Manager 2020.

England

England har to gange tidligere afholdt en stor turnering på hjemmebane. I 1966 afholdt de VM og vandt 4-2 på Wembley over Tyskland. I 1996 var det igen Englands tur til at af afholde en stor turnering. Man talte den gang om at “football is coming home” grundet referencerne til England som fodboldens arnested. Ved EM i 1996 røg man ud til Tyskland efter straffespark i semifinalen. Pointen er; England klarer sig altid godt på hjemmebane og særligt ved en slutrunde.

 

⭐️ of The Nation
Harry Kane
England
8.500.000
vs. Kroatien

Topscorer ved VM i 2018, Premier League topscorer i 2021 og flest assists i Premier League i 2021. Harry Kanes personlige trofæliste er lang, og engelske Harry er uden tvivl hjemmebane-nationens største stjerne og den klare favorit til at generere den største spillervækst.

Vidførles anbefaling
John Stones
England
4.000.000
vs. Kroatien

John Stones bør være en sikker mand i det engelske midterforsvar, og med engelsk hjemmebane i EM turneringen, er det bare med at få fyldt op med engelske spillere. Stones har i denne sæson også vist sin målfarlighed i Premier League med 5 mål efter dødbolde.

Englands start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: England

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold

Kroatien 

For 3 år siden var Kroatien i VM finalen i Rusland. Det blev til et klart nederlag til et stærkt fransk mandskab, og spørgsmålet er om sulten stadig er der, hos et kroatisk hold som er stærke på den centrale midtbane, men ellers er noget profilløst på de øvrige positioner.

 

Dødboldsspecialisten
Luka Modric
Kroatien
4.500.000
vs. England

Modric er Kroatiens store stjerne og for Kroatien har han en lidt mere offensiv rolle, end den han har i Real Madrid. For Kroatien er Modric en rigtig 10’er og ud over at sparke straffesparkene, tager han sig ofte også af frispark og hjørne.

⭐️ of The Nation
Andrej Kramaric
Kroatien
5.000.000
vs. England

Kramaric har haft endnu en flot sæson i Hoffenheim, hvor det blev til 23 sæsonscoringer. På landsholdet har det dog knebet lidt med scoringerne. 52 kampe har kastet 14 scoringer af sig, men det der gør Kramaric interessant er, at han spiller alene på spidsen, og indeholde det klassiske “hattrickpotentiale”.

Kroatiens start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Kroatien

Skotland

Sidste gang Skotland var med ved en slutrunde var tilbage i 1998. Begejstringen over at have kvalificeret sig til slutrunden var derfor også stor, da man slog Serbien i den sidste og afgørende Playoff-finale i UEFA Nations League. Begejstringen blev ikke mindre af, at Skotland skal spille 2 af deres 3 hjemmebanekampe hjemme i fodboldbyen Glasgow.

 

⭐️ of The Nation
Andy Robertson
Skotland
3.500.000
vs. Tjekkiet

Liverpools venstre back er Skotlands største stjerne. Også for Skotland optræder han som venstre back, men da det ofte er et 5-mands forsvar, bliver positionen ofte en wingback. Skotten har ikke haft en lige så succesfuld sæson som sidste år, men det er alligevel blevet til 7 PL-assists.

Vidførles anbefaling
Stephen O'Donnell
Skotland
2.500.000
vs. Tjekkiet

Modsat holdets stjerne Robertson på venstre back, finder vi O’Donnell, som huserer på Skotlands højre back / wingback. Har man fidus til Skotland så er prisen i bund på wingbacken – på et hold hvis store styrke er defensiven.

Skotlands start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Skotland

Hør Klubhusets EM-optakt om gruppe C & D

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Tjekkiet

Tjekkiet kvalificerede sig til EM slutrunden med en 2. plads i EM kvalifikationen. Tjekkiet var i gruppe med England, og godt nok tabte man på Wembley, men hjemme i Prag slog man England 2-1. Et flot resultat der i VM kvalifikationen i marts måned 2021 blev fulgt op af 1-1 ude mod Belgien. Det er sjældent at Belgien sætter point til, men det tjekkiske hold ser spændende og ikke ufarligt ud til sommerens slutrunde. Og hvordan gik det egentlig lige for Tjekkiet sidst de var til en slutrunde i England? Finale!

 

Dødboldsspecialisten
Vladimir Darida
Tjekkiet
4.000.000
vs. Skotland

Hertha Berlin spilleren er Tjekkiets foretrukne dødboldsspecialist. Han tager sig af straffesparkene og skønt hans defensive placering på midtbanen, bliver det til en scoring eller assist i ny og næ for såvel klub som landshold.

Vidførles anbefaling
Vladimir Coufal
Tjekkiet
3.000.000
vs. Skotland

West Ham backen har haft en glimrende sæson i London-klubben og også for landsholdet er Coufal blandt de mest assisterende spillere. Til kun 3.000.000 kan han være et rigtig godt køb – særligt i kampen mod et svagt skotsk landshold.

Tjekkiets start 11’er

Forventet startopstilling til EM 2020: Tjekkiet

 

Hvis du overvejer danskere på dit managerhold, så kan du subscribe til Holdet.dk’s YouTube-kanal og få tips til resten af EM nationerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *