Gruppe F: Dødens pulje

Med både Europamestrene fra Portugal, verdensmestrene fra Frankrig og verdensmestrene fra 2014 Tyskland – endda på hjemmebane, er det ikke så mærkeligt, at denne pulje bliver kaldt dødens pulje.

Ud over de tre fodboldstormagter finder man også Ungarn, som puljens fjerde nation. Skønt Ungarn har hjemmebane i kampene mod Portugal og Frankrig ligner det 3 nederlag til ungarerne. Vidførle har kigget nærmere på de fire nationer nedenfor, og vurderer hvilke spillere, som kan vise sig interessante til EM Manager 2020.

Tyskland

Verdensmestrene fra 2014 har haft 3 års landsholdnedtur som startede ved VM i 2018. Kulminationen på de dårlige landsholdsår kom dog i marts 2021, hvor man på hjemmebane tabte 2-1 til Nordmakedonien i VM-kvalifikationen. Det fik landstræner Löw til at indkalde Hummels og Müller til den forestående EM slutrunde – formentlig i mangel af ledere på det nye tyske landshold –  eller som Löw selv udtrykte det: fordi generationsskiftet ikke var gået som håbet.

 

⭐️ of the nation
Serge Gnabry
Tyskland
7.500.000
vs. Frankrig

Gnabry har været plaget af skader i denne sæson, men i 18/19 sæsonen mens EM-kvalifikationen stod på var Gnabry ustoppelig for Tyskland og scorede 9 mål. Rammer Gnabry formen kan han meget vel blive tysk topscorer under turneringen.

Vidførles anbefaling
Thomas Müller
Tyskland
5.000.000
vs. Frankrig

Thomas Müller er med igen for Tyskland, og efter 15 mål og 24 assists for Bayern i denne sæson, har han bestemt noget at tilføre holdet. Mens han har banket kasser ind for Tyskland under VM slutrunderne, har han stadig sin første EM-scoring til gode. Får Tyskland en god slutrunde må det også være ensbetydende med Müller succes.

Tysklands start 11’er

Forventet start 11'er til EM 2020: Tyskland

Forventet start 11’er til EM 2020: Tyskland

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold

Frankrig

Verdensmestrene fra 2018 er på jagt efter at gentage hvad landstræner Deschamps præsterede i 2000 – nemlig at komme til EM som verdensmester fra 1998; også gå hele vejen og vinde EM. Frankrig er favorit til titlen, og det er absolut også et stærkt hold de kommer til turneringen med, men med kampe mod europamestrene fra Portugal og mod Tyskland i München, kan Frankrig risikere at blive sorteper i gruppen.

 

⭐️ of the nation
Kylian Mbappe
Frankrig
8.500.000
vs. Tyskland

Mbappe viste i dette års Champions League igen, hvor fantastisk en spiller han er. Særligt i udebanekampen mod FC Barcelona strålede Mbappe med et flot hattrick. Mbappe er blandt favoritterne til topscorertitlen, og kan med sin hurtighed laver masser af mål – også mod hold som Tyskland og Portugal.

Vidførles anbefaling
Benjamin Pavard
Frankrig
4.000.000
vs. Tyskland

Bayern Münchens dygtige højre back Pavard er en sikker mand i Frankrigs startopstilling. Ud over at være en del af en stærk fransk defensiv, er Pavard også dygtig til at indgå i det offensive spil og scorer i ny og næ for både Bayern og Frankrig.

Frankrigs start 11’er

Forventet start 11'er til EM 2020: Frankrig

Forventet start 11’er til EM 2020: Frankrig

Portugal

Europamestrene fra Portugal har et afde på papiretstærkeste hold. Særligt i offensiven vader de i verdensstjerner med spillere som Ronaldo, Bruno Fernandes, Jota, Bernardo Silva, Andre Silva osv. Puljen er svær, men i særlig første kamp mod Ungarn, kan der blive portugisisk målfest.

 

⭐️ of the nation
Cristiano Ronaldo
Portugal
8.000.000
vs. Ungarn

Ronaldo er stadig Portugals helt storer profil og skønt alderen har sat sine spor er målnæsen intakt. Ydermere tager Ronaldo sig af alle holdets dødbolde og straffespark.

Vidførles anbefaling
Diogo Jota
Portugal
6.500.000
vs. Ungarn

Jota har desværre været uheldig med skaderne i denne sæson, hvilket hold ham på 29 kampe for Liverpool. Det blev dog alligevel til 13 mål for englænderne, og også for Portugal har han scoret flittigt. Faktisk er Jota Portugals topscorer i 20/21 med 6 mål – 2 mere end Ronaldo.

Portugals start 11’er

Forventet start 11'er til EM 2020: Portugal

Forventet start 11’er til EM 2020: Portugal

 

Hør Klubhusets analyse af gruppe E & F


Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Ungarn

Ungarn har hjemmebane i 2 af deres 3 gruppekampe. De havde dog nok ønsket sig en bedre gruppe, så der havde været en spinkel mulighed for at gentage resultatet fra sidste Europamesterskab, hvor man gik videre fra gruppen. Holdets største stjerne Slobozlai fra RB Leipzig er desværre ikke med ved slutrunden pga. skade, og der er vist ingen tvivl om, at Ungarn skal glæde sig over hvert et point de kan skrabe sammen.

 

Dødboldsspecialisten
Adam Szalai
Ungarn
3.000.000
vs. Portugal

Hvem der tager sig af frispark og hjørnespark lader til at være lidt blandet, men det ser ud til, at Szalai kommer til at sparke eventuelle straffespark.

Vidførles anbefaling
Willi Orban
Ungarn
3.000.000
vs. Portugal

Der er ingen tvivl. Skal man have en Ungarer på sit hold, så bør det være Willi Orban. Kun 20 landskampe har Orban spillet og alligevel er det blevet til 5 mål allerede. Orban er uhyggelig på indlæg, da hans timeing i hovedspillet er fantastisk. Også for RB Leipzig er det blevet til 5 mål i denne sæson.

Ungarns start 11’er

Forventet start 11'er til EM 2020: Ungarn

Forventet start 11’er til EM 2020: Ungarn

Læs også optakten til Gruppe E – og følg med i andre optakter og nyheder til EM Manager 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *