Guldnålen: Put i banken til slutspillet

I femte runde af Super Manager afgøres grundspillet i Superligaen. Vi vinker farvel til vores Viborg-spillere og holder ellers lidt igen med transfergebyret indtil mesterskabs- og kvalifikationsspillet er lagt fast. Lyngby er rundens tredjestørste favorit, og her finder vi flere gode alternativer til hjemmekampen mod AC Horsens.

I femte runde finder vi kun én rigtigt stor favorit, nemlig FC København. Københavnerne har hele 68% sandsynlighed for sejr og 47% sandsynlighed for clean-sheet. Vi har allerede fire FCK-spillere på holdet i form af Grabara, Jelert, Lerager og Daramy, så vi kigger andetsteds efter erstatninger for vores Viborg-spillere Gaaei og Zalatel, som på udebane i Parken skal skiftes ud.

Planlagt Viborg-farvel

Fra starten af spillet var det planlagt, at Viborg-spillerne skulle ud til netop denne runde, og argumenterne er kun forstærket med Gaaeis potentielle knæskade/slag samt FCKs skræmmende offensiv med hele 15 mål i de første fire runder af spillet. Derudover er Viborgs efterårsprofil Jeppe Grønning i karantæne til kampen.

Som erstatning for de to Viborg-spillere kommer hhv. Lucas Hey og Frederik Gytkjær ind på Førsteholdet i Super Manager. De to Lyngby-spillere har startet inde i de første fire runder, og Gytkjær kom på tavlen i seneste runde ude mod FC Midtjylland. Derudover står Lyngby med en rigtigt god kamp, når Horsens kommer på besøg.

Med tredjestørste favoritværdighed i runden – 45% for sejr og 34% for clean-sheet – ser vi god værdi i Lyngby-spillerne, taget det lave transfergebyr i betragtning (58.330 for begge indskiftninger).

Sparer op til slutspillet

Derudover har vi også muligheden for at beholde Lyngby-spillerne, såfremt den første (eller flere) kampe i kvalifikationsspillet ser fornuftige ud for de kongeblå. Vi har med disse udskiftninger lidt mere end en million i banken – penge vi nok skal få brug for, når top-6 er lagt fast.

Vi holder også et vågent øje med FC Midtjyllands Oliver Sørensen. Da vi kender alle tolv holds start-11 grundet samtidigt spilletidspunkt, skal Sørensen ud, såfremt han endnu engang må starte kampen fra bænken.

Hør optakten her:

Tre tips til runde 5

Kaptajnvalget
Mohamed Daramy
FC København
8.878.000
vs. Brøndby IF

I den seneste kamp mod AC Horsens kom Daramy ”kun” fra kampen med en enkelt assist – endda ikke den mest komplicerede af slagsen. Alligevel holder vi fast i den tilbagevendende landsholdsspiller til hjemmekampen mod Viborg. En gennemsnitlig vækst i spillet på mere end 200.000 per runde er (sagt på jysk) helt fornuftigt.

Vejen til varians
Alfred Finnbogason
Lyngby BK
4.643.000
vs. AaB

Lyngby’s offensiv med Frederik Gytkjær, Sævar Atli Magnusson og Alfred Finnbogason er alle gode valg. De er alle tre ejet af mindre end 1,5%. Finnbogason er dog ejet af færrest (1,1%) og trender mindst, så her vil du opnå den største varians. Han er dog også en lille million dyrer end de andre. Mål eller assist i 3 ud af 4 kampe i foråret – stærkt!

Enableren
Lucas Hey
Lyngby BK
2.166.000
vs. AaB

Startende spiller for holdet med rundens tredjestørste mulighed for clean-sheet til 2.134.000 er bestemt et godt bud på rundens enabler. Vi forventer ikke det store offensive output fra Hey, men lever med en fornuftig sandsynlighed for både sejr og clean-sheet samt den fleksibilitet vi opnår ved at have ekstra penge i budgettet til næste runde.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *