Guldnålen: Sådan sætter du vinderholdet i Super Manager

Manager-podcasten Guldnålen får besøg af spilekspert Benjamin Leander – og sammen kigger de bag tallene, dissekerer forventede start 11’erne og afvejer bookmakernes odds på Superligaen.

I Guldnålens store optaktspodcast til Super Manager Forår 2023 udfylder spilekspert Benjamin Leander Superliga-simulatoren for de første fem runder i spillet, som også udgør de resterende fem runder af Superligaens grundspil.

Ved hjælp af en smule kombinatorik kan du sammensætte dit hold, så ingen spillere møder hinanden i de første tre runder af spillet. Dette giver dig fordelen i jagten på mål og clean sheets uden at gå på kompromis med enkeltspilleres møde med hinanden. Du kan f.eks. vælge en af følgende to holdkombinationer:

Kombination #1: AGF + Brøndby + FC Nordsjælland + Viborg

Kombination #2: FC København + FC Nordsjælland + Randers

Eksempel på startellever i 4-3-3: 

Grabara + Jelert, Villadsen, Nagalo, Kallesøe + Haraldsson, Concalves, Nordli + Nygren, Nuamah, Odey

Af disse hold er kun Randers underdog i første kamp.

Dette betyder dog ikke, at spillere fra andre hold end de ovennævnte er udelukkede. Disse skal netop give dit hold den afgørende varians, som er sværere at finde i Super Manager sammenlignet med f.eks. Premier Manager.

Procenterne får dig ikke til tops

Tolv hold med hver elleve startende spillere giver i alt 132 startende spillere i Superligaen. Med ca. 20 startende defensive midtbanespillere – en hver managerspillers ”last resort” – er vi nede på 112 relevante spillere at vælge. 

Når udbuddet er så lavt er du nødt til at kigge ud over de mere oplagte valg fra FCK, Viborg, Randers, FC Nordsjælland og Brøndby og finde spillere med offensivt potentiale, hvis du vil helt til tops i spillet.

Hvem det kan være, kan du høre i denne podcast, som er Guldnålens optakt til 1. runde af Super Manager – Forår 2023. 

Guldnålen optager hver uge en ny podcast, så smid dem et like, hvis du vil have en notifikation når der er nye manager-tips i dit podcast feed. Her giver Guldnålen er bud på tre spillere med en popularitet under 15%.

3 anbefalinger til Super Manager

VARIANS AF HØJ KVALITET
Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.116.000
vs. FC Midtjylland

Spillet på Vestegnen er i endnu større grad bygget op omkring Vallys under holdets nye træner. Vallys kommer til at få nær fuld spilletid og Brøndby skal med en svingende defensiv ud og jagte to eller flere scoringer i mange kampe. Fire mål og seks oplæg i efteråret vidner om kvalitet for pengene. Pop. = 11,8 %.

HALV PRIS PÅ HEDEN
Valdemar Byskov Andreasen
FC Midtjylland
1.995.000
vs. Brøndby IF

FC Midtjyllands EL-kamp torsdag kommer til at give en indikation om Byskovs muligheder for at starte inde mod Viborg. Selv med en svær udekamp i Viborg giver en startende offensivspiller fra FCM som minimum plads i budgettet andre steder på banen og der skal ikke mange afslutninger eller sejre til før indeksværdien bliver fornuftig. Pop. = 10,2 %.

9’ER UDE AF POSITION
Emmanuel Sabbi
OB
5.512.000
vs. FC Nordsjælland

Sabbi sluttede efteråret af som 9’er på et velfungerende OB-hold, der er ubesejrede i de seneste ni SL-kampe, hvor de også er det hold, som har samlet flest point sammen (17 point). Sabbi har spillet startende 9’er i de ”rigtige” træningskampe og med en placering på midtbanen i spillet er han en oplagt mulighed for varians på holdet. Pop. = 3,5 %.

Guldnålens Førstehold

Guldnålens førstehold (*kan ændres inden spilstart)

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *