Guldnålen: Gode kampprogrammer, hjælp til start-11 og udeladte FCM-angribere

Super Manager er tilbage med spilstart fredag aften, hvor FC Midtjylland får besøg af rækkens største favorit til nedrykning i form af Hvidovre IF. Sytten runder venter forude og vi har samlet det vigtigste input nedenfor i jagten på den stærkeste startellever til første runde.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Kampprogrammet baner vej for tre hold

Divisionsforeningen har i år programlagt de første fem runder af Superligaen ud for præmissen om, at de tre førsteindtrædende hold i Europa-kvalifikationen (AGF, FCK og FCM) skal tilgodeses i denne kvalifikationsperiode med yderst fordelagtige kampprogrammer:

AGF: Vejle (H) – FC Nordsjælland (H) – Hvidovre (U) – Silkeborg (H) – OB (U)

FCK: Lyngby (U) – Vejle (U) – Randers (H) – OB (H) – Hvidovre (U)

FCM: Hvidovre (H) – Silkeborg (H) – Lyngby (U) – Vejle (U) – Brøndby (H)

AGF, FCK og FCM møder alle de to oprykkere i de første fem kampe og ingen af de tre hold møder hinanden. Derfor er det oplagt, at man vælger spillere fra netop disse tre hold, da de potentielt vil være favoritter i alle 15 kampe – minimum de 14.

Nyt tiltag på Twitter hjælper dig med at ramme startelleverne

De tre oplagte hold er ligetil at udpege, men det sammen kan man ikke sige om rotationen på netop disse hold under Europa-kvalifikationen. Derfor har vi hos Guldnålen startet et nyt initiativ på Twitter, som hedder #guldnaalen11 og kan findes på Twitter-kontoen @guldnaalen_pod (https://twitter.com/guldnaalen_pod).

Her kommer en række klubeksperter med deres forventede startellevere for de 12 hold i Superligaen i løbet af alle torsdage under spillet – dvs. ca. 24 timer før rundestart. Disse er inklusive markering af spillere i rotationsfare og tvivlsomme spillere.

Tiden bliver afgørende i Herning

To spillere vi gerne vil knytte er par ord til er de to udeladte FCM-angribere Gue-Sung Cho (6.000.000) og Gustav Isaksen(10.000.000). Vi køber ingen af de to til Førsteholdet, da tiden ikke umiddelbart taler for nogle af dem:

  • Vi tror det vil tage længere tid end forventet før Cho er spillet sammen med resten af FCM-offensiven. Dette har vi set mange eksempler på i Superligaen de sidste 3-4 halvsæsoner.
  • Cho skal dele spilletiden med de andre FCM-angribere i form af Simsir, Kaba, Marrony og Brumado. Det vil ikke undre os, hvis Cho blot spiller 65 minutter i gennemsnit de første fem runder. For lidt til seks millioner.
  • Isaksen spiller maksimalt de første seks runder, da han forventes solgt i dette transfervindue. Det betyder, at man skal ud og finde en erstatning senest efter seks runder, og derved får et højt transfergebyr. I værste fald sælges han en lørdag eller søndag, og man misser derved en hel runde, hvor man ikke kan skifte ham ud.

Guldnålen – Førsteholdet

Vi har sat et midlertidigt Førstehold, til Super Manager Efterår 2023, som ses nedenfor. Du kan lytte med, når det endelige Førstehold sættes i ”Super Manager Runde 1”, som udkommer torsdag formiddag – dagen før spilstart.

Find Guldnålen som podcast her:

Tre anbefalinger fra Guldnålen

Forsvareren
Thomas Thiesson Kristensen
AGF
vs.

Thomas Kristensen er noget så lækkert som en sikker starter hos et formodet til tophold til kun 2,5 millioner. Du frigør altså både rum i budgettet samtidig med, at du til første runde står med en clean-sheet sandsynlighed på hele 45%. I efteråret indkasserede AGF færrest mål af alle.

Midtbanen
Kristoffer Olsson
FC Midtjylland
vs.

FCM har vekslet Olssons lejeaftale til en købsaftale og med god grund. På 24 kampe formåede svenskeren at tegne sig for fem mål og syv assist. Med midtjydernes startprogram og Olssons fordelagtige pris taget i betragtning, ligner han noget af et scoop. Han kender ligaen og i efteråret blev han bare bedre og bedre. 

Angriberen
Ohi Omoijuanfo
Brøndby IF
vs.

Her falder vores anbefaling på bookmakernes favorit til topscorertitlen. Ohi snittede i sin første sæson i ligaen lidt over 0,5 mål per kamp. Det er et voldsomt flot snit, som han faktisk har holdt gennem de seneste år af karrieren. Han sparker straffe, er anfører og spiller for en formodet top-5 klub. Der er mange argumenter for at gå med Ohi.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *