Guldnålen: Vores VM-hold til Runde 1 – Maskinen hjælper med afgørende valg

Manger-podcasten Guldnålen, som udgives i samarbejde med SpilXperten, er klar med det endelige hold til runde 1. Hør hvilken strategi de to værter vælger – og ikke mindst hvilke 11 spillere de får plads til.

En række top-5 placeringer skal veksles til en topplacering i jagten på guldnålen i VM Manager 2022.

Hans-Jacob Arndt (underviser i dataanalyse og statistik) og Lasse Risager (DBU A-licenstræner) fra SpilXperten sætter det endelige hold baseret på popularitet, forventede værdier, turneringsplanen og spillerkombinationer.

Lasse Risager påtager sig ansvaret for de forventede startopstillinger: ”Vi har blandet andet udnyttet Hans-Jacobs netværk fra bettingindustrien og fået lokale eksperters input til startopstillingerne for f.eks. Holland, Belgien og Frankrig. Vi satser på, at dette skal få os godt fra land ved et VM uden indledende træningskampe for alle holdene”.

De to værter har lagt sig fast på at følge en ”Premier League strategi” med en dyr stamme og billigere rotationsspillere. Maskinen bidrager til det afgørende valg mellem to spanske profiler.

Du kan spille mod de to værters fælleshold i miniligaen ”Guldnålen – SpilXperten”, hvor der er en samlet præmiepulje på over 11.000 kr.

Hør podcasten her:

Spansk afklaring og Schweizisk satsning på midten

Maskinen har regnet på et afgørende valg mellem Pablo Sarabia (3.500.000, Spanien) og Daniel Carvajal (3.500.000, Spanien). Hør Hans-Jacob Arndt og maskinen analysere af netop dette valg – det bliver uhyggeligt tæt til trods for den store forskel i popularitet.

Lasse Risager har kigget mod Schweizisk dynamik på midten og fundet præcis dét, som skal øge variansen til holdet. Variansen kan være afgørende, hvis du går efter den samlede sejr og tør risikere placeringen i dine miniligaer.

Ud over ”Guldnålen – Førsteholdet” kommer værterne også med en række forslag til at skabe varians på dit hold.

4 anbefalinger fra “Førsteholdet”

Målmand
Wojciech Szczesny
Poland
3.607.000
vs. Saudi Arabia

Vores varians på førsteholdet kommer blandt andet fra Polen, som lægger ud imod Mexico. Maskinen vurderer, at det er satset værd at gå ind på Szczesny, som møder Saudi-Arabien i anden kamp. Det er dog et risikabelt valg i første runde, som også afspejles i populariteten på 3,5%.

Forsvar
Luke Shaw
England
4.636.000
vs. USA

En dyr investering til forsvaret. Vi har en tiltro til, at Shaw kan levere to clean-sheets og én assist i gruppespillet. Han kan holdes helt til England ryger ud, da han også kan levere offensivt output i kvartfinalen og frem, hvor England vil nærme sig 50-50% sandsynlighed for videre avancement.

Midtbane
Piotr Zielinski
Poland
4.012.000
vs. Saudi Arabia

Han har været brandvarm for Napoli, hvor han bl.a. har scoret tre mål og lagt op til to i seks CL-kampe. Fornuftige første to kampe mod Mexico og Saudi-Arabien, hvor vi forventer et godt offensivt output. Zielinski er ejet af 2,1% af alle hold, hvilket et en kende højere siden vores oprindelige anbefaling i første podcast.

Angreb
Harry Kane
England
9.194.000
vs. USA

Han spiller – han skyder – han scorer. Ud over tre rigtigt fine kampe i gruppen, så forventer vi heller ikke, at Kane spares i den tredje kamp trods tidligt avancement. Ud over mål er Kane også garant for skud på mål. Vi ser fin værdi i 2-3 skud på mål i hver kamp, ud over de 2-3 mål han nemt kan ”risikere” at lave i gruppespillet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvad er Maskinen?

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *