Håndbold Manager 2022: Disse spillere bør du smide millioner efter

Hvem bør man købe, og hvor bør man undgå at bruge sine penge?
Vi tager dig her med gennem nogle af vores bedste bud på spillere, som du bør overveje i Håndbold Manager Slutspil 2022.

Slutspillet i dansk herrehåndbold venter lige rundt om hjørnet, og det er nu tid til at få styr på dit hold i denne Håndbold Manager Slutspil 2022 optakt.

Men hvem skal du vælge – og hvorfor?

Vores overvejelser

Med de 50.000.000 kr. der er at gøre godt med i Håndbold Manager Slutspil 2022, kan man ikke få samtlige topscorer med på sit hold.

Derfor har vi her samlet nogle af vores bedste tips fra håndboldjournalist, Ida Hummeluhr:

Ida Hummeluhr, håndboldjournalist hos Holdet.dk

Ida Hummeluhr, journalist hos Hbold og Holdet.dk / Foto: NORDJYSKE

“Sørg altid for at have mindst en træfsikker straffeskytte på dit hold. På den måde er der altid godt med point at hente i managerregi”.

“Undgå at bruge formuer på din stregspiller. Udvisninger og advarsler gør næppe noget positivt ved din udvikling i Håndbold Manager Slutspil 2022. Du kan derfor ligeså godt vælge en streg, der ikke får fuld spilletid, som en der spiller konstant – i hvert fald når vi snakker om tovejsspillere”.

“Hvis det er svært at købe sig til et perfekt hold, så gå efter at fokusere på dine bagspillere. Det er her, du kan hente de fleste point, da både assists og mål giver flest penge på kontoen”.

Tænk allerede nu på semifinalerne

Men hvilke hold skal man købe spillere fra, tænker du måske?

For mig er der ikke den mindste tvivl om, at Aalborg, Skjern og GOG nok skal komme til semifinalerne. Dermed kan det være fordelagtigt allerede nu at hente spillere fra de tre klubber.

Her er flere af de store profiler ganske dyre at købe til sit hold. De bliver sandsynligvis kun dyrere, når slutspillet går i gang.

Om Bjerringbro-Silkeborg eller Skanderborg Aarhus tager den sidste plads i slutspillet, bliver ekstremt spændende at følge, da begge hold har haft udsving i sæsonen.

Jeg tror dog godt, at der kan komme en – i hvert fald inden sæsonstart – overraskelse med nyetablerede Skanderborg Aarhus i semifinalen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.511.000
1. Lasse Mikkelsen
Skjern Håndbold
13.511.000
2.609.000
2. Eivind Tangen
Skjern Håndbold
10.109.000
2.504.000
3. Jacob Lassen
Bjerringbro-Silkeborg
8.504.000
Holdet.dk

Alle otte slutsspilshold er med af en grund, og intet er som bekendt afgjort på forhånd. Der er derfor masser af spænding at glæde sig til i HTH Herreligaen, når underdogs’ene fra Fredericia, Mors-Thy og Ribe-Esbjerg skal kæmpe med om de eftertragtede medaljer.

Det er absolut heller ikke dumt at bruge penge på spillere fra de sidstnævnte hold. Her kan du finde nogle af de mindre hypede spillere, der scorer mål og giver dig godt med point på kontoen.

Bedst mening giver det dog, hvis du påtænker en spillestil med løbende udskiftninger. På den måde kan du i sidste ende få råd til nogle af de største og dyreste kanoner til semifinalerne.

Disse spillere bør du overveje

Med otte slutspilshold hører en masse spillere til. Vi præsenterer dig her for nogle af dem, vi ikke mener, bør gå din næse forbi:

Den træfsikre straffeskytte
Bjarke Christensen
Mors-Thy Håndbold
7.311.000
vs. Skjern Håndbold

Bjarke Christensen er, ganske forståeligt, et populært valg. Ved at vælge ham får du en dygtig fløjspiller på dit hold. Han er træfsikker i sine afslutninger, hvad end man snakker straffekast eller åbent spil – Christensen er samtidig et godt alternativ til GOGs Jerry Tollbring, der økonomisk er en klasse over til 11 mio.

Goal-getter'en
Lasse Mikkelsen
Skjern Håndbold
10.383.000
vs. Mors-Thy Håndbold

Vel nok er Lasse Mikkelsen en af de dyreste bagspillere i managerspillet, men til gengæld får man også værdi for pengene. Den, næsten, nyindkøbte playmaker og straffeskytte har gennem sæsonen sikret Skjern-mandskabet et hav af mål og assists. Det har jeg en stærk formodning om, at han fortsætter med i slutspillet.

Den varierende højreback
Mads Hoxer Hangaard
Mors-Thy Håndbold
5.103.000
vs. Skjern Håndbold

For sølle 5.000.000 kr. kan du få Hoxer på dit holdkort, og det vil du gerne! Med gode skudvarianter og høj fart er højrebacken kommet tilbage i noget, der ligner fuld flor, efter sin skade tidligere på sæsonen. Samtidigt får han mange minutter på højrebacken, hvilket der sandsynligvis vil give en del kasser og point i spillet.

Den farlige venstrehånd
Emil Wernsdorf Madsen
GOG
8.709.000
vs. Bjerringbro-Silkeborg

Emil Madsen er for alvor blomstret i den seneste halvsæson, i takt med at mængden af spilletid er steget. Han er et fremragende kort at have på hånden i Håndbold Manager Slutspil 2022, da han efterhånden er garant for en stor mængde mål og assists i hver kamp. Højrebacken i GOG er hans, og han udnytter den flot med høje scoringsprocenter.

Den imponerende tryllekunstner
Felix Claar
Aalborg Håndbold
8.631.000
vs. Fredericia Håndboldklub

Det er tæt på, at alt, Felix Claar rører ved, bliver til guld. Mængden af assists og mål, som Claar stryger om sig med, er noget ethvert hold må drømme om. Vel nok er han i den dyre ende af skalaen i managerspillet, men han er efter min mening hver en krone værd – og en af de bedste i verden på sin position.

Fremtidens bagspiller
Thomas Arnoldsen
Skanderborg Aarhus Håndbold
6.995.000
vs. Ribe-Esbjerg HH

Skanderborg Aarhus har bevæget sig op i toppen af ligagrundspillet, og det kan de blandt andre takke den kun 20-årige Thomas Arnoldsen for. Med en enorm mængde assists og mål gennem sæsonen – i en acceptabel procentsats – er der ikke meget, der argumenterer imod at vælge Arnoldsen til sit hold… For han er først lige begyndt.

Den undervurderede målmand
Andreas Haagen
Ribe-Esbjerg HH
4.495.000
vs. Skanderborg Aarhus Håndbold

Andreas Haagens gennemsnitlige redningsprocent på 33% taler egentligt for sig selv. I Håndbold Manager Slutspil 2022 får man rigtig meget målmand for pengene i at vælge Haagen. Det kan godt være, at Ribe-Esbjerg ikke er favoritter til at komme i semifinalerne, men redninger fra Haagen skal vi nok få at se alligevel. Spændende målmand!

Den procenthøje afslutter
Lukas Jørgensen
GOG
7.055.000
vs. Bjerringbro-Silkeborg

Stregpositionen kræver ikke nødvendigvis den dyreste spiller, da du ofte kan ramme en del udvisninger og minuspoint. Her er Lukas Jørgensen et godt bud på en spiller, der procentmæssigt er en dygtig afslutter samt en “rolig” streg uden for mange advarsler og udvisninger. En scoringsprocent på 80% er ikke så tosset!

Følg med og læs flere nyheder om managerspil til herreligaen i håndbold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *