Hala Madrid!

Der er mange veje at vælge til 3. runde af Champions Manager; Man Utd, City, Leipzig, Inter og så er der den sikreste af dem alle i følge Klubhuset; Real Madrid.

Champions Managers 3. runde starter tirsdag den 24. oktober kl. 18.45, med 2 af rundens bedste anførervalg, når Inter med Lautaro Martinez og Bayern med Harry Kane skal i aktion mod henholdsvis Salzburg og Galatasaray. Anførervalget er særlig svært i denne runde, men blandt de mere sikre valg er kongeklubben Real Madrids mange billige spillere. Hvem fra Real Madrid man skal have på holdet i managerspillet baseret på Champions League 2023-24 har Klubhuset set nærmere på.

Kongeklubbens billige stjerner

Den mest vindende klub i Champions League historien og en af de største favoritter til at løfte trofæet i denne sæson står over for 2 overkommelige kampe mod portugisiske Braga. Efter de to kampe mod portugiserne venter en kamp på hjemmebane mod Napoli, så der er alt mulig grund til at købe Real Madrid spillere, når prisen er den rette.

Bedste spiller og farligste mand i denne sæson er profilen Jude Bellingham (8.034.000), der skønt det vanvittige prisskilt alligevel er hver en million værd. Men man behøver ikke at bruge hele transferbudgettet for at få plads til Real Madrid spillere. I forsvaret kan man til helt billige penge får Daniel Carvajal (3.541.000) og Ferland Mendy (3.037.000). Carvajal har gang i en af hans bedste sæsoner offensivt med 1 mål og 2 assists i La Liga og en xG90 på 0,08 og en xA90 på 0,21.

På midtbanen er den langskudsstærke Fede Valverde (4.588.000) også et glimrende køb. Valverde er en af verdens bedste langsskudsskytter og overpræsterer altid sin xG, hvorfor det ikke bekymrer så meget, at hans xG90 i denne sæson kun er på xG90 0,11. Til gengæld er Valverde holdets mest chanceskabende spiller med en xA90 på 0,34.

Slutteligt er der angriberen Joselu (5.614.000), der ligger på en imponerende xG90 1,08. Hidtil i sæsonen er det blevet til 5 mål på xG 6,20.

For flere anbefalinger lyt til podcasten neden for.

Husk også at tilmelde dine hold til KLUBHUSET puljespil her.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 3. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 3

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *