Historisk kvadronrunde gør Hertha Berlin spillere uundgåelige

Med hele 4 kampe i runden til Hertha Berlin bliver der i den kommende runde skrevet manager-historie. Ikke tidligere har en klub spillet 4 kampe i samme runde.

Med fire kampe til bare én klub i samme runde, er det ikke blot et spørgsmål om, hvor mange man skal have, men nærmere hvilke 4 spillere man skal prioritere. For med fire kampe i runden er selv Guenduezi fra Hertha et fint køb til denne runde af Bundes Manager.

Hertha Berlin er bedre end tabellen viser

Hertha Berlin rykkede i 2012 ud af Bundesligaen. Det blev kun til en enkelt sæson i 2. Bundesligaen, men der er ingen tvivl om, at den tyske storklub vil gøre alt for at undgå endnu en nedrykning – især henset til de mange penge Hertha Berlin har brugt på nye spillere i de seneste par sæsoner efter store investeringer fra den tyske forretningsmand Lars Windhorst. Og ambitioner i hovedstadsklubben har også været klar; Europæiske fodbold hver sæson.

Man ligger dog pt. 2. sidst i Bundesligaen. Schalke indtager sidstepladsen med 13 point og er rykket ned. Så har vi Hertha på 26 point, FC Köln på 29 point og Werder Bremen samt Bielefeld på 30 point.

Hertha Berlin har dog spillet 3 kampe færre end de tre hold over dem, så med blot 1 sejr og1 uafgjort vil de være af point og ligger over de øvrige pga. en bedre målscore.

Men hvorfor vælge Hertha Berlin, når de er bunden af Bundesligaen og man får minus for at tabe? Først og fremmest er det attraktive modstanderen. I Herthas kamp 3 og 4 i runden møder man Bielefeld og Schalke 04, mens man i de to første skal op i mod Mainz og Freiburg. Til opgørene mod Mainz og Freiburg vil man ikke være favoritter, men både Mainz og Freiburg er fornuftige modstandere at løbe ind i, når der skal hentes point for at undgå nedrykning.

Men interessant er det også at se på ”expected points” her har ingen været så uheldige som Hertha Berlin. Hertha har lavet 9,77 point færre end deres xG berettiger dem til. Hertha Berlin burde have ligget oppe i den bedste halvdel, men heldet har ikke tilsmilet dem. Også af denne grund bør man have 4 Hertha-spillere på sit managerhold til den kommende runde.

Hvilke Hertha Berlin spillere skal man vælge?

Ser man på spillermaterialet burde det bestemt også være muligt at spille med i toppen af tabellen. På midtbanen har man forstærket sig med Sami Khedira (4.001.000), Matteo Guendouzi (3.782.000) fra Arsenal, og man har hentet en af de mest eftertragtede Ligue 1 spillere Lucas Tousart (2.961.000), der blev hentet i Lyon for ca. kr. 160 mio.

Forsvaret er muligvis Herthas svaghed – men spillerne er heldigvis også tilsvarende billige. På mål er den norske landsholdsmålmand Rune Jarnstein skadet og målet vogtes i stedet af Alexander Schwolow (4.681.000). Man har Niklas Stark (2.618.000) i midterforsvaret som defensivens bedste spiller. Han flankeres af Lukas Klünter (2.464.000) og Marton Dardai (2.037.000) mens de to wing backs er Maximilian Mittelstädt (3.540.000) og Deyovaisio Zeefuik (2.734.000).

Der hvor man dog virkelig har oprustet i de seneste sæsoner er i offensiven, hvor man har investeret i Jhon Cordoba (7.075.000), Matheus Cunha (6.217.000), Krzysztof Piatek (5.778.000) og belgiske Dodi Lukebakio. Dodi Lukebakio forventes dog ikke at blive klar til de første kampe, da han fortsat ikke træner med resten af truppen pga. Covid-19.

Covid-19 eller ej, så er det fra de 4 spillere af 27 af Herthas 33 mål er kommet. Cunha og Cordoba topper målscoringen med 7 mål hver, men hvor Cunha har brugt 24 kampe, har Cordoba kun skulle bruge 18 stk. til at score sine mål.

Mine anbefalinger til denne runde giver et godt billede af, hvor man bør prioritere, at få hertha spillere ind på sit hold.

Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Alexander Schwolow
Hertha Berlin
2.552.000
vs. Stuttgart

Hertha Berlin har været uheldige i sæsonen, men inden deres kamp mod Mainz blev aflyst havde de faktisk fundet formen, og de seneste 5 kampe var endt med 2 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag.

Forsvarsspiller
Marton Dardai
Hertha Berlin
4.400.000
vs. Mönchengladbach

Det er altid godt med med billige forsvarsspillere, og så langt henne i sæsonen får man det ikke billigere end Marton Dardai. Han har ikke samme offensive appel som holdkammeraten Zeefuik, men han bør som udgangspunkt spille alle 4 kampe og er drøn billig.

Midtbanespiller
Roland Sallai
Freiburg
4.447.000
vs. Hertha, vs. FC Köln

Freiburgs topscorer med 8 mål og 3 assists røg ind på mange hold sidst, da Freiburgs dobbeltrunde blev afsløret. Har du ikke allerede købt Sallai på midten, så gør det. For den dygtige offensivspiller spiller en meget offensiv højre kant – tangerende til angriber.

Angrebsspiller
Jhon Cordoba
Hertha Berlin
7.075.000
vs. Mainz, Freiburg, Schalke, Bielefeld

Cordoba er Herthas farligste angriber. Det er blevet til 7 sæsonscoringer, hvilket ikke er imponerende, men henset til at scoringerne er kommet på blot 18 kampe, er det en rimelig statistik. Nu venter Bundesligaens svageste mandskaber i FC Köln og Schalke, så der bør komme et par scoringer til Cordoba i den kommende runde.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *