Hjemme er godt, men ude er bedst

Med kun to runder igen, er det efterhånden meningsløst at lave transfers. I stedet er det dog vigtigt, at placere anførerbindet på den helt rette spiller. Én der er bedre ude end hjemme.

Tirsdag aften kl. 21.00 er der returkampe i Champions League, og dermed skydes 12. runde af Champions Manager 2021-22 også igang. Klubhusets fælleshold kører den sikre stil og undlader at skifte på holdet.

Salah scorer mest på udebane

Salah har som altid været flittigt scorende i denne sæson, men kun seks gange i sæsonen har han scoret to eller flere mål i samme kamp. Det er sket to gange i Champions League og begge gange var på udebane. I den hjemlige Premier League, har han to gange scoret to mål på hjemmebane, mens han på udebane både er blevet dobbelt målscorer og har scoret hattrick.

Det var nøjagtig den samme tendens i sidste sæson. Her blev Salah fem gange dobbelt målscorer – heraf de fire på udebane.

Generelt scorer Salah bare mere på udebane end på hjemmebane, når man kigger på de sidste to sæsoner. Det skyldes antageligt, at han får mere plads i omstillingerne, da modstanderne på hjemmebane er længere fremme på banen.

Det betyder også, at Salah faktisk har større appel som anfører i denne rundes udekamp mod Villareal, end han havde i hjemmekampen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
580
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
400
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
334
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-654
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-477
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-458
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Se videooptakten her

Klubhusets podcast afløses til de sidste runder af en kort videooptakt til runden. Mulighederne er færre med kun fire rundekampe, men Vidførle løfter sløret for, hvordan han vil forsøge at føre Klubhusets fælleshold til en topplacering. Du kan se videoen her:

Klubhusets anbefalinger

Den Billige
Nathan Ake
Manchester City
4.339.000
vs. Real Madrid

City spilleren Nathan Ake er den billigste spiller man kan købe i spillet, og som bør starte inde for en af de to engelske favorithold – og så scorede han tilmed lørdag i Premier League.

Anførervalget
Mohamed Salah
Liverpool
9.966.000
vs. Villarreal

Salah er bedst på udebane, hvor størstedelen af hans mål er kommet. Det er også på udebane han typisk bliver dobbelt målscorer, og det er netop den x-faktor, der gør ham mere attraktiv end f.eks. KdB.

Klubhusets hold til runde 12

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *