Hyggespil blev til hustru-lykke.

Jesper Stoltenborg slog næsten 10.000 hold i Tour Manager 2019, og sikrede ham over 40.000 kroner i præmiepenge.

Det var den 35-årige salgschef Jesper Stoltenborg, der havde sat det bedste hold i Tour Manager 2019. Jesper Stoltenborg har spillet med på Holdet.dk de seneste 15 år, men i selve Tour Managerspillet var han inden dette Tour de France ganske ny. På trods af det lykkedes det manageren med holdet ”Stollebois”, at slå nærmeste konkurrent med 20 point og dermed løbe med førstepræmien.

Ét løb i løbet

Jesper har indtil videre primært spillet med mod venner og kolleger for hyggens og hånerettens skyld. Det skulle ændre sig i år.

Da jeg ramte top 10 begyndte jeg for alvor at sammenligne mit hold med de nærmeste konkurrenters. Der kunne jeg se, at der typisk kun var en eller to ryttere til forskel – typisk i kat. 3 og 4. I den sidste uge var jeg nærmest mere fokuseret på en håndfuld ryttere på hver etape end selve etapen. Jeg havde faktisk en rimelig god mavefornemmelse indtil 19. etape med Thibaut Pinot og annulleringen. Den aften var jeg nok ikke det sjoveste selskab”, forklarer Jesper Stoltenborg.

Glad hustru

Det tætte løb i toppen af managerspillet fortsatte, og da det hele skulle afgøres på Champs-Élyseé var det med en noget nervøs Jesper Stoltenborg foran skærmen.

”Jeg har ikke tidligere oplevet en så nervepirrende sidste etape. Det er altid spændende med den afgørende sprint, men i år var fokus primært på fire ryttere og deres etapeplacering. Det handlede om Stuyven, Colbrelli, Kristoff og Buchmann. Jeg var ekstremt glad da Colbrelli punkterede og knap så glad, da han hurtigt nåede op igen. Sådan fortsatte stemningen under hele positionskampen og opløbet,” fortæller Jesper, hvis resultater flaskede sig og dermed stak han af med førstepræmien på 40.499 kr. og en plads på managernes Hall of Fame.

”Da det hele endeligt var bekræftet fra Holdet.dk, fik jeg hurtigt åbnet en flaske,” husker vinderen, som udover flasken formentlig også må dele ud af præmien til sin hustru.

”Hustruen blev selvfølgelig også meget glad. Nu må vi se, om det var en fejl, at jeg fortalte hende om gevinsten. Hun har  allerede mange planer med den,” griner den stolte vinder, som endte med at sætte 9.910 andre Tour Managerhold til vægs.

Jesper Stoltenborgs Tour Managerhold “Stollebois”

Du kan også læse nærmere om, hvordan Mads Læsø Christensen vandt Tourspillet 2019, som er managerspillet med udskiftninger.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.369
1. Julian Alaphilippe
Soudal Quick-Step
3.369
3.133
2. Peter Sagan
TotalEnergies
3.133
2.622
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
2.622
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *