Ingen Barca, Atletico eller Real..!

La Liga eksperterne fra Lyden af La Liga har endnu engang set nærmere på managerspillets fiduser – og kommer her med fire tips til 3. runde, hvor ingen af de storklubberne skal i aktion.

Tre af de største klubber i spansk fodbold sidder over i tredje runde. Det giver nogle udfordringer for managers, men de benspænd tackler de i to værter i Lyden af La Liga.

La Liga eksperterne har nemlig fundet fire spillere frem, som kan sparke dig sikkert igennem en decimeret 3. runde i La Liga Manager.

Runden består kun af seks kampe, og starter søndag den 16. januar kl. 14.00.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Gennembruddet
Nico Melamed Ribaudo
Espanyol
3.496.000
vs. Cadiz CF

Der har været meget snak om Espanyols stortalent Melamed. Nu ser det ud til, at han kommer nærmere holdet, og med en startplads i en udekamp mod Cádiz er der gode chancer for point trods Espanyols skuffende præstation i seneste runde. Til 3,5 millioner er han helt klart et sats værd.

Stjerneerstatteren
Iago Aspas
Celta de Vigo
7.266.000
vs. Osasuna

Runde 3 er uden deltagelse af FC Barcelona, Real Madrid, Atlético, Athletic Club, Real Sociedad m.fl. Så har du hængt din hat på Benzema, Vinicius, Luis Suárez, Oyarzabal eller Iñaki Williams, er det måske tid til en midlertidig udskiftning. Her er Iago Aspas det absolut mest sikre kort i forhold til mål og oplæg når Celta møder Osasuna.

No-braineren
Pervis Estupinan
Villarreal
3.148.000
vs. Elche CF

Villarreals ecuadorianske venstreback begynder endelig at leve op til de høje forventninger her midt i sin anden sæson hos Den gule ubåd. Han leverer gode præstationer med stærkt offensivt bidrag, og desuden er Villarreals kampprogram ikke kun for runde 3, men også de kommende to-tre runder, meget overkommeligt. Til 3,1 mio. er han en no-brainer.

Målchancen
Borja Iglesias
Betis
6.004.000
vs. Alaves

I Wilian Josés skadesfravær ser Borja Iglesias ud til at få chancen i Betis’ angreb den kommende tid. I en hjemmekamp mod Alavés skal han nok få masser af chancer, og ‘El Panda’ har på det seneste vist med sine indhop, at han ikke har tænkt sig at lade for mange chancer gå forspildt i kampen for at tilbageerobre pladsen på toppen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Få endnu flere tips til La Liga Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *