Foto: Henrik Palm

Ishockey VM: Tid til at skifte danskerne ud

Ishockey VM går nu ind i sin afgørende fase både for spillere og for managere på Holdet.dk. Inden du placerer dine sidste udskiftninger, så hold øje med disse tre ting.

Kvartfinalerne, som begynder på torsdag, bliver desværre uden dansk deltagelse, men det betyder ikke, at spændingen ikke stadig er til stede. Alle ”de store” er at finde i knockout-fasen, og et par stykker af dem ramler sågar sammen i nogle yderst potente kvartfinaleopgør.

VM Ishockey Manager går naturligvis også ind i sin afgørende fase, og her er derfor tre tips, som kan hjælpe dig til at slå vennerne og opnå den bedst mulige placering i VM Ishockey Manager.

Ishockey VM Manager 2018Kampprogrammet

Et hurtigt kig på kampprogrammet vil afsløre at nogle lande på papiret har en nemmere vej til finalen end andre. Vores svenske broderfolk er her et godt eksempel. Svenskerne møder i kvartfinalen Danmarks banemænd fra Letland.

Letterne ekspederede danskerne ud ved hjælp af en kompakt defensiv, men svenskerne må blive for stor en mundfuld for Letland. I en eventuel semifinale møder svenskerne én af de store ishockey nationer – USA eller Tjekkiet. 

Mens amerikanerne virker til at have tabt pusten en lille smule, kan man argumentere for, at tjekkerne, trods stigende formkurve, stadig er et niveau under svenskerne. Derfor kan man som manager med fordel kraftigt overveje om ens ”indkøb” ikke bør have svensk pas. Her er målmand Anders Nilsson (9.1 mio.) et godt bud.  

Kædesammensætninger

Ishockey VM Manager 2018 - tips til slutspilletSebastian Aho, Connor McDavid og Patrick Kane hedder superstjernerne ved dette års ishockey VM. De tre er sammen med en håndfuld andre spillere yderst populære køb hos Holdets managere, men du bør overveje om det ikke bedre kan betale sig, at gå i en anden retning i slutfasen.

Superstjernerne får sværere arbejdsvilkår, når opmærksomheden fra modstanderholdene bliver intensiveret på netop dem, og netop dette vil naturligt nok give mere plads til kædekammeraterne. Har man ikke råd til superstjernen, kunne det derfor være en ide at kigge i retning af en billigere mand i samme kæde. Her er amerikanske Nick Bonino (4.6 mio.) et billigt valg.

Powerplay bliver nøglen

Ishockey VM Manager 2018Det bliver marginaler, der kommer til at afgøre, hvilket land der vinder guld på søndag, og i den forbindelse bliver overtalsspillet (powerplay) nøglen. Derfor er det en god ide, at have for øje hvilke spillere der får muligheden for at spille i overtal, når modstanderholdet bliver idømt en udvisning.

Typisk vil det være 10 spillere fordelt på to kæder, som spiller powerplay, så der burde være gode muligheder for at finde en ”powerplay-spiller” til en rimelig pris. Veli-Matti Savinainen (6.5 mio.) fra Finland kunne være et godt valg til prisen eller man kunne betale lidt mere og få russiske Kirill Kaprizov (8 mio.).

Lav dine handler nu til Ishockey VM Manager 2018.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *