Jesper Lindström er rundens bedste køb

Det kører for Eintracht Frankfurt og ikke mindst for danske Jesper Lindström, der har imponeret med mål og assists i sine seneste kampe.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til Bundesliga runden og Premier League og Serie A runderne. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

RB Leipzig vinder stort på hjemmebane

Leipzigs sæson har været en skuffelse. Man blev kun nr. 3 i Champions League gruppen og i Bundesligaen har man tabt et hav af point. Men på hjemmebanen har Leipzig generelt leveret, og de har især skabt masser af chancer.I seneste hjemmekamp mod Borussia Mönchengladbach blev Leipzigregistreret for xG 4,80.

I det hele taget har Leipzig skabt mange chancer på det seneste – selv i den skuffende 1-1 kamp ude mod Augsburg i midtugen havde RB Leipzig xG 3,08. Et succesfuld Lynhold bør derfor have 4 Leipzig spillere på i denne uge.

Must have
Jesper Lindström
Eintracht Frankfurt
3.500.000
vs. Mainz

Modstanden er svær, da Frankfurt tager imod Mainz, men danskeren har været “on fire” i de seneste 3 kampe, hvor han har lavet 2 assists og 2 mål. Mainz har tabt de sidste par udebanekampe og har i de seneste 4 kampe i gennemsnit lukket 2 mål ind pr. udekamp.

Den billige
Georginio Rutter
Hoffenheim
2.500.000
vs. Mönchengladbach

Hoffenheim har vundet 4 af de seneste 5 kampe, og den mest målfarlige spiller i perioden har været Georginio Rutter. Gladbach kommer helt uden selvtillid efter en række nederlag og skader har også indfundet sig hos den tidligere topklub. Georginio Rutter har scoret 4 mål i sæsonen og ligger på en xG90 på 0,68.

Vidførles fidus
Andre Silva
RB Leipzig
7.000.000
vs. Armenia Bielefield

Andre Silva scorede kun 1 gang i kampen mod Augsburg, men han registrerede 2,05 xG. Marginalerne var ikke med ham, men er de det i hjemmekampen mod svage Bielefeld, så kunne der meget vel ligge et hattrick og vente på den dyre portugisiske angriber.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Ligaen hvor alle klubberne scorer

Der er langt mellem de rene mål i Serie A og det står i stærkt kontrast til 90’ernes Serie A. Det giver nogle vanvittig underholdende kampe, men det betyder også, at man ikke bør bruge noglepenge på målmandspladsen, når man laver sit lynhold. I stedet bør valget stå mellem Empolis målmand Guglielmo Vicario eller Spezias Ivan Provedel. Begge målmand koster kun 3.500.000 og giver således plads til køb af dyre spillere på andre pladser.

Must have
Giovanni Simeone
Hellas Verona
4.000.000
vs. Torino

Bedst som man troede, at Giovanni Simeone var stoppet med at score mål, scorede han lige 3 mål i to kampe. Den dygtige angriber er nu oppe på 12 scoringer i Serie A i denne sæson. Torino har været gode på hjemmebane, men de lukker gerne 1-2 mål ind i alle deres hjemmekampe.

Den billige
Nedim Bajrami
Empoli
3.500.000
vs. Spezia

Nedim Bajrami har scoret 3 mål og lavet 2 assist i denne sæson. Hans xG statistikker er imponerende, da han som midtbanespiller ligger på xG90 på 0,34 og xA90 på 0,24. Lægder til at Empoli har vundet 3 af deres seneste 4 kampe.

Vidførles fidus
Antonio Candreva
Sampdoria
5.000.000
vs. Venezia

Et Serie A lynhold uden Antonio Candreva er som Pizza uden smeltet ost. Antonio Candreva har været fantastisk for Sampdoria i denne sæson og har scoret hele 6 mål og lavet 5 assists i de sidste 14 Serie A kampe. Venezia har tabt 3 af de sidste 4 kampe og har særligt lukket mange mål ind på udebane.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *