Kæmpe La Liga søndag: Budgetspillere i topform

La Liga byder på hele 8 kampe på søndag. Der er således lagt op til en fantastisk lynholdssøndag med La liga “dongs” hele dagen. Lynholdsoptakten i denne uge sætter fokus på de 5 bedste budget-i-form-spillere.

Fredag aften byder Lynholdet på Superliga Rundespillet, Bundesliga Rundespillet samt Premier League Rundespillet. Så der er god grund til, at få sat hold alle rede fredag, så underholdningen er sikret til hele weekenden.

Bundesliga Lørdag: Top-5 bedste “budgetspillere”

Bundesligaen lørdag har flere interessante dyre spillere, men på de helt billige pladser, kan det blive udfordrende; men frygt ej. Disse fem billige spillere indeholde mere værdi end hvad deres pris tilsiger.

  1. Ermedin Demirovic (3.500.000) 4 mål og 6 assists i Bundesligaen. Han spillede ikke sidst, men forventes at starte på toppen mod bundproppen Schalke 04.
  2. Sebastian Andersson (3.500.000) Den svenske angriber har været skadet det meste af sæsonen, men 12 kampe er det blevet til for nyindkøbet i FC Köln. Det har kun givet 2 mål, men xG90 siger 0,37. Modstanderen Leverkusen har ikke set stærke ud defensivt.
  3. Eric Durm (3.000.000) 1 mål og 2 assists er det blevet til for Durm, der spiller højre midt i Frankfurts øjeblikkelige formation, og scorede fra positionen i sidste runde.
  4. Bote Baku (3.500.000) 5 mål og 3 assists. Det bliver næppe til rent mål for Baku mod Frankfurt men med hans plads i angrebet, skal han ind på holdet for at banke kasser ind.
  5. Valentino Lazaro (3.500.000) Det er kun blevet til et enkelt mål for Lazaro i Bundesligaen, men Frankfurt lukker masser af mål ind, så der vil være gode muligheder for Lazaro, der forventes at få chancen på kanten.

Du kan sætte dit Lynhold her til lørdagens spil.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Runde 25 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
BL Runde 29 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
PL Runde 32 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Weekendbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Søndagsbold - 100 kr.Mandag kl. 14.00

Bundesliga tips

Vil du have lidt inspiration til dine Bundesligahold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 18 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

La Liga Søndag byder på 8 kampe: Køb disse 5 budgetspillere

Med hele 8 kampe i gang søndag i La Liga, skal vi helt tilbage til sidste spilledag i sidste sæson, for at finde så mange La liga kampe på en enkelt dag. Med så meget action, er der god  grund til at sætte et La Liga hold til søndagskampene, og har du været væk fra La Liga i nogle uger, bør du være særlig opmærksom på de her fem budgetspillere, der i de seneste 5 kampe, har været i glimrende form.

Målmand
Sergio Herrera
Osasuna
4.000.000
vs. Elche

Osasuna har på papiret en af rundens letteste kampe, men ikke nok med det, så er Osasuna glimrende kørende defensivt. Det er blevet til 3 gange rent mål i de seneste 5 kampe; 1 sejr, 3 uafgjorte og 1 nederlag.

Forsvarsspiller
Jesus Navas
Sevilla
4.000.000
vs. Real Sociadad

Det er en svær modstander der venter for Sevilla, der igen blander sig i mesterskabskampen. Men Sevilla slog i forrige runde Atletico Madrid 1-0, og man har holdt 3 gange rent mål i de seneste 5. I de sidste 5 kampe er det også blevet til 2 assists for Navas, der i alt er oppe på 6 assists i La Liga i sæsonen.

Midtbanespiller
Goncalo Guedes
Valencia
4.000.000
vs. Real Betis

Det er blevet til en assist i hver af de seneste 3 kampe for Goncalo Guedes. I de sidste 5 kampe er han således noteret for 1 mål og 3 assists, og han er begyndt at spille fremme i Valencias angreb. Modstanderen er svær i denne runde, men der er masser af billig x-faktor.

Midtbanespiller
David Ferreiro
Huesca
4.000.000
vs. Alaves

Huesca har vundet de seneste to kampe og David Ferreiro har fundet topformen på midtbanen og har leveret 2 assists og en enkelt scoring i de seneste 5 kampe.

Angrebsspiller
Rafael Mir
4.000.000
vs. Alaves

6 mål i de sidste 5 kampe og dobbelt målscorer i de seneste 2 kampe. Rafael Mir er flyvende i øjeblikket for Huesca. Modstanderen Alaves vand sidst en kamp i begyndelsen af februar og har lukket 4 mål ind i de seneste par hjemmebanekampe.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *