Kaptajn Morales’ skæbnekamp

Lyden af La Liga stiller skarpt på 14. runde af La Liga Manager, hvor der bliver kigget nærmere rundens vigtige top- og bundopgør.

Sevilla tager hjemme imod et formodentligt udmattet Real Madrid-mandskab i et interessant topopgør. Her tror Lyden af La Liga eksperterne på hjemmeholdet, og særligt deres spanske tordenstøvle, Rafa Mir.

Levante var lige ved at lave overraskelsen mod Barca. Og i 14. runde af La Liga Manager gælder det Granada i en altafgørende bundkamp, hvor anfører Morales SKAL føre sit hold til sejr i kampen om overlevelse.

Se hvem ellers der anbefales til runden her.

Tre tips til La Liga

Tordenstøvlen fra Sevilla
Rafael Mir
Sevilla FC
5.144.000
vs. Levante

Sevilla tager imod Real Madrid, som har brugt den seneste uges tid på at slå Chelsea ud efter to spektakulære opgør. Vi satser på, at det har sat sine sport i Madrid-spillernes friskhed, noget Sevilla, som så offensivt potente ud mod Granada, kan udnytte. Særligt Rafa Mir så skarp ud efter sin indskiftning, og han må få chancen fra start mod Real.

Målræven
Vedat Muriqi
Mallorca
3.842.000
vs. Alaves

Mallorca fik tiltrængte point mod Atlético senest, og endnu mere tiltrængt ville det være med tre point i den direkte bundduel mod Elche. Mallorca kigger helt sikkert mod vintersigningen Muriqi, som har vist sig som en pestilens for modstanderens forsvar og en stabilt farlig angriber. Han kommer til at hive øboerne yderligere ud af dyndet mod Elche

Den desperate hærfører
Jose Luis Morales
Levante
5.959.000
vs. Sevilla FC

José Luis Morales var lige ved at lave en José Luis Morales mod Barca senest, men han kom ikke helt i mål. Ikke desto mindre ser Levante ikke ud til at have mistet gejsten, og i den kommende runde kan El Comandante passende lade sin gode form gå ud over Granada, som er et af de hold, Levante SKAL hente point på for at skabe miraklet og overleve.

Top 3: køb
Handel lukker om:
22
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-16
1. Isco
Betis
5.739.000
-15
2. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
-14
3. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
Skift ud

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *