Klubhuset: All-in på Brighton

Der er lige over to måneder til Nytårsaften. En aften hvor man igen og igen hører forældrene sige; “Gå aldrig tilbage til en fuser”. Den lektie har Klubhuset stadig ikke lært efter talrige Brighton fusere og endnu engang, kigges der mod Englands sydkyst, når der skal vælges spillere til runde 6.

Brighton møder i runde 6 oprykkerne fra West Bromwich. West Bromwich har hentet 2 point i de første 5 kampe, og de er det hold, der har lukket flest mål ind i sæsonen (13 mål). De er også det hold, der er registreret absolut flest expected goals imod (11,5 xGA).

Hjemmeholdet Brighton har hidtil i sæsonen været det sjette mest chanceskabende hold målt på expected goals med 8,56, hvilket er flere expected goals end både Manchester City, Arsenal og Manchester United er registreret for. Det er godt nyt for dit hold til Premier Manager – Runde 6.

Svært valg i angrebet

Angriberne står i kø i for at få en af de tre pladser på managerholdet. I den billigere ende finder man interessante køb som Patrick Bamford (4.4), Neil Maupay (5.5) og Ollie Watkins (5.7). Lige under de helt dyre angribere finder man gode køb som Premier League topscorerne Heung-Min Son (8.1) og Dominik Calvert-Lewin (7.1). På den øverste prishylde er det særligt Harry Kane (9.6), Kun Aguero (9.0) og Mohamed Salah (10.1), der frister Klubhuset.

Hvem der er Frederik Ingemann og Andreas Vidførle-Pedersens favoritter kan du høre i podcasten her:

 

Den billige
Max Kilman
Wolverhampton
2.229.000
vs. Newcastle

“Max Kilman har kun spillet i de sidste to runder for Wolves, men i de to kampe er det blevet til rent mål i begge kampe samtidig med, at han har været en af banens bedste spillere – læg der til at han også lavede assist sidste gang.” – Andreas Vidførle-Pedersen

Den frække
Alexis Mac Allister
Brighton
11.393.000
vs. Everton

“Argentineren Mac Allister med irske rødder er offensiv midtbane og scorede det udlignende mål mod Crystal Palace. Han er et billigt køb med en god sparketeknik.” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
10.916.000
vs. Sheffield United

“Salah har lavet 6 mål i 5 kampe i denne sæson, og står nu over for to meget fordelagtige hjemmekampe mod Sheffield United og West Ham. I sidste sæson scorede han mod begge hold på hjemmebane. Netop på hjemmebane er Salah særlig farlig. I hans sidste 20 hjemmekampe er det således blevet til 18 mål.”

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten – og hvis du er på jagt efter “nem” vækst, så tjek vores liste over straffeskytter fra de største ligaer.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *