Klubhuset: Always look on the Bright(on) side of life

Fredag aftes sparkes 11. runde i Premier Manager igang. Klubhuset har set nærmere på runden, hvor Brighton forhåbentlig får hul på bylden. Hør anbefalingerne her.

Med sidste kamp i runde 10 onsdag aften, har deltagere i Premier Manager ingen hvile. Fredag klokken 21 lyder startfløjtet til 11. runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier Manager. Med kun fire kampe på programmet runden efter, skal man dog være varsom med handlerne. Sådan lyder vurderingen fra Klubhuset. Hør mere i podcasten til runde 11 i Premier Manager.

Vender lykken endelig for Brighton?

Der findes næppe et fodbold på tværs af Europas førende ligaer, der har været mere uheldige end Brighton i denne sæsonen. Kystbyen har spillet forrygende i denne sæson og målt på expected points burde de ligge nummer fem og kæmpe med om Champions League-pladserne. Desværre for Brighton er chancerne ikke blevet omsat til mål, hvorfor klubben frister en farlig tilværelse som nummer  17.

I de kommende to runder møder Brighton dog henholdsvis Southampton, der har indkasserede flere mål end nogen andre i 2021, og Newcastle, hvis offensiv er kraftigt hærget af skader. Brighton får derfor næppe bedre muligheder for at få vendt udviklingen end netop nu.

Skal du have Brighton-spillere på dit hold? Hør hvilke og hvorfor Klubhusets har fidus til dem i podcasten til 11. runde i Premier Manager her:

Tre skarpe fra Klubhuset

Den billige
Joël Veltman
Birghton
2.887.000
vs. Southampton

“Veltman har med ni afslutninger og fire kreeret chancer i de seneste fire runder været én af Premier Leagues absolut mest offensive forsvarere. Det lover godt forud for kampen mod Southampton, der har indkasseret flest mål af alle i 2021” – Frederik Ingemann

Den frække
Gareth Bale
Tottenham
6.270.000
vs. Arsenal

“Med fire mål i sine seneste tre Premier League-kampe ligner Bale efterhånden sit gamle jeg. Derudover er Tottenham ét af kun otte hold, der skal i aktion i runde 12, hvilket retfærdiggør et køb” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Kevin de Bruyne
Man City
9.825.000
vs. Fulham

“Belgieren har lynhurtigt bidt sig fast i startopstillingen igen efter en skade og senest blev det tilmed til to mål fra Kevin de Bruyne, som samtidig bør være Citys foretrukne straffesparksskytte” – Frederik Ingemann.

Klubhusets fælles hold til runden

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *