Klubhuset diskuterer: Skal Liverpool vige for West Ham?

Der er gang i svingdøren i Premier Manager forud for 3. runde, hvor særligt West Ham er en populær vare på hylderne. Hør Klubhusets optakt til den kommende runde i managerspillet, hvor en velkendt vækstmaskine går under radaren.

West Ham topper lige nu Premier League og deres spillere har indtaget de øverste placeringer på trendlisten til 3. runde i Premier Manager. Rammer man hovedet på sømmet med “Hammers”?  Er det i så fald Liverpool-spillerne, som må vige pladsen inden topkampen mod Chelsea? Og overser vi sidste sæsons ombejlede topscorer?

Klubhuset ser nærmere på dilemmaer og anbefalinger til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Kandiderer Comeback-Kane?

Sidste sæsons topscorer og -assistmager, Harry Kane (9.027.000) har hele sommeren været rygtet væk fra Tottenham med de engelske mestre Manchester City som de største bejlere. Nu har Kane imidlertid meddelt, at han bliver i London i det her transfervindue.

Den nyhed kunne næppe komme mere belejligt i Premier Manager. Spurs møder i de næste to runder Watford og Crystal Palace, mens mange af de normale vækstmaskiner står med vanskelige opgør. Kan det åbne døren for Kane og vende stillingen på hovedet i managerspillet?

Hør Klubhusets vurdering i podcasten her.

Tre skarpe fra Klubhuset

Som en forsmag på podcast anbefalinger til 3. runde i Premier Manager har vi udplukket en fristende trio.

Den billige
Matt Ritchie
Newcastle
2.496.000
vs. Southampton

“Newcastle har været utroligt offensive på hjemmebane i slutningen af sidste og starten af denne sæson med 2,2 mål i snit per kamp. Derfor forventer jeg en målrig affære mod Southampton. Ritchie har i de første to runder kreeret ni oplæg, der har ført til afslutning, og står noteret for 0,5 xA og én assist” – Frederik Ingemann

Den frække
Ivan Toney
Brentford
9.291.000
vs. Brentford

“Brentford er kommet godt fra land i Premier League, men fortsat uden profilen Toney på måltavlen. Med 33 mål i seneste sæson skal det dog nok lykkedes på det velspillende angriber – forhåbentlig til stor fortrydelse for de mange, der sælger Toney til denne runde” – Andreas Vidførle

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
9.027.000
vs. Watford

“Sidste sæsons mest scorende og assisterede spiller, Harry Kane, har meddelt, at han bliver i Tottenham. Derfor er Kane atter tilbage i startopstillingen til de to gode kampe mod Watford og Crystal Palace” – Andreas Vidførle.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *