Klubhuset er enige: Brug målmandsfinten

Skader til den populæreste målmand Pasveer og et målmandsbytte i Bayern betyder, at mange managere må skifte på den bagerste position. Klubhuset har den bedste afløser klar.

Tirsdag aften kl. 21.00 starter 8. runde af Champions Manager 2021-22. Det er returkampene i Champions Leagues 1/8-finalerne, der venter forude og en vanskelig managerrunde, hvor mulighederne er begrænsede.

Strategien til knockoutfasen

Champions Manager er gået ind i den afgørende fase. En fase hvor man i modsætning til i gruppespillet, skal holde godt igen med sin transfer. Skønt der er flere favoritter at købe ind på til den kommende runde, kan de helt dyre transfers være farlige. For først efter runden foretages den mest betydningsfulde lodtrækning i Champions Manager-spillet. Efter runde 8 venter nemlig lodtrækningen til kvartfinalerne og samtidig også lodtrækningen til semifinalerne.

Der er således kun plads til at købe de aller mest nødvendige spillere til runden, og det skal samtidig være spillere der fratrukket transferomkostninger kan tjene dem selv hjem, hvorfor en spiller ikke bør koste meget mere end 4 mio.

Top 3: køb
Handel lukker om:
582
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
401
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
335
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-655
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-479
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-458
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

En strategi der meget vel kan vise sig at være den rette, er at købe spillets billigste midtbanespiller og/eller målmand. Midtbanen er den position, hvor det generelt er sværeste at finde kvalitetsspillere til fornuftige penge, hvorfor denne position i den resterende del af spillet bliver svær at besætte. En billig spiller vil kunne blive stående efter han er slået ud og skabe penge til, at du kan købe de ønskede spillere fra topholdene.

På målmandsposten kan det være en rigtig god idé, ihvertfald i denne runde, inden vi kender kampprogrammet for kvart- og semifinalerne, at stille op med målmanden Svilar som er spillets billigste. På den måde frigøres der til spillerne fra favoritterne Man City, Bayern og Liverpool.

Hør podcasten her

Lyt til Klubhusets podcast og hør mange flere spilleranbefalinger fra Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann. Du kan høre podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Anthony Elanga
Manchester Utd
2.136.000
vs. Atletico Madrid

Den svenske angriber Anthony Elanga starter formentlig ikke inde for Manchester United, men han har fået 14 kampe for 1. holdet i denne sæson og scoret 3 mål. Han er en glimrende enabler i en runde, hvor transfer for alt i verden bør holdes i bund.

Den frække
Dusan Tadic
Ajax Amsterdam
5.567.000
vs. Benfica

Sebastian Haller er det bedste køb i Ajax, men er der plads til endnu en angriber, så vil Dusan Tadic være et godt valg. Tadic har scoret 10 mål i sæsonen og lavet hele 18 assists i 33 kampe.

Anførervalget
Robert Lewandowski
Bayern München
11.522.000
vs. FC Salzburg

Som i de fleste andre runder er Lewandowski bedste anførervalg. Sammen med Manchester City er Bayern München største favorit og ingen spillere er mere målfarlig end Lewandowski. 39 scoringer i 33 kampe er det blevet til i sæsonen, og mod Salzburg må man forvente at Bayern kommer blæsende.

Klubhusets hold til runde 8

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *