Klubhuset er enige: Hold fast i dine Brighton og Aston Villa

Kom du godt eller skidt for start i Premier Manager? Uanset hvad så bør du holde fast i ovenstående hold. Hvem du skal sælge og købe, det giver Klubhuset et bud på i denne uges podcast.

Før spillet startede lagde du med garanti en strategi forde første 2-3 runder, ik? Nu har Aston Villa tabte og så er det man bliver i tvivl og får lyst til at sælge det hele. Men hold dig til strategien – det er ihvertfald budskabet fra Klubhuset forud for runde 2 i Premier Manager.

Husk også at Lynholdet er tilbage med masser af spil – herunder spil til både lørdagen og søndagens Premier League kampe.

Historisk mange fravalg

Sjældent har man siddet forud for en Premier League runde og har skulle foretage så mange fravalg som tilfældet er forud for 2. runde af Premier Manager. Manchester City spiller hjemme mod Norwich og er blandt weekendens aller største favoritter i Europas store ligaer. Det gør naturligvis spillere som Grealish og Mahrez uhyre interessante, men da både Liverpool og Manchester United også har fine kampe til runden, er det umuligt at få plads til alle de attraktive spillere.

Selv for klubberne i sub-toppen vrimler det med x-faktor. Fra Raphinha til Son og videre til Danny Ings. Klubhuset diskuterer i denne uge, hvordan man skal navigere i de mange attraktive spillere og står selv over for nogle meget svære beslutninger, da transferen skal foretages.

Podcasten til denne runde

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 2. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 2

Klubhusets anbefalinger

"Den billige"
Shane Duffy
Brighton
3.415.000
vs. Tottenham

Shane Duffy startede en smule overraskende inde for Brighton i 1. runde af Premier League, og det er nærliggende at tro, at han igen er at finde i startopstillingen i hjemmekampen mod Watford. I første kamp havde Duffy hele 4 afslutninger mod mål på hovedet, og den store irrer kan blive en lidt for stor mundfuld for Watford.

"Den frække"
Bryan Mbeumo
Brentford
8.350.000
vs. Arsenal

Brentford er godt nok underdogs, når de møder Crystal Palace i weekenden, men franske Mbeumo står som midtbane og spiller angriber for Brentford. Mbeumo er driblestærk, hurtig og en dygtig afslutter og oplægger og med 8 mål og 10 assists iChampionship i sidste sæson, kan vi helt sikkert også forvent en pæn pointhøst i Premier League.

Anførervalget
Bruno Fernandes
Manchester United
8.049.000
vs. Southampton

Hattrickhelten Bruno er det oplagte anførervalg til runde 2 efter han i 1. runde brændte banen af og leverede hele 3 scoringer – ikke en eneste af dem på straffespark. Southampton har mistet flere profiler og ligner et af rækkens svageste mandskaber. Det ligner endnu en glimrende runde for United-stjernen i runde 2.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *