Klubhuset erkender: Alle veje fører til Salah

Salah finder omsider vej til Klubhusets anbefalinger til i 10. runde i Premier Manager, men duoen har også mindre oplagte fiduser i ærmet. Hør deres optakt til managerspillet her.

Mohamed Salah og Liverpools pragtpræstation mod United er ikke gået Klubhusets næse forbi. Den egyptiske konge er efterhånden uundværlig. lyder dommen. Vidførle og Ingemann kaster dog også sin kærlighed over en danskerklub til den kommende runde i Premier Manager. Hør optakten til 10. runde i managerspillet baseret på efteråret i Premier League.

De nye Brighton?

Brentford har været en af sæsonens positive overraskelser i Premier League, men måske har de alligevel grund til at været skuffet. Danskerklubben med Thomas Frank rangerer som det tredje bedste hold målt på expected points. Oprykkerne med dog nøjes med en mere beskeden 12. plads. Årsagen har været en slem række af tilfældigheder. Senest scorede Leicester på et frispark, som lykkedes én ud af 100 gange, hvorefter de ikke kreerede andet i første halvleg.

Kampprogramet er imidlertid yderst fordelagtigt for Brentford, så der er grund til optimisme i de kommende runde. Det er Klubhuset overbevist om, som du kan høre i podcasten her:

Klubhusets tre skarpe

Klubhuset har som sædvanligt udplukket tre af podcastens bedste anbefalinger.

Den billige
Mathias Zanka Jørgensen
Brentford
2.667.000
vs. Burnley

Zanka kom på tavlen senest og scorede tre gange, da han sidst var i Premier League. Derudover står danskeren med gode muligheder for rent bur i Brentfords fordelagtige kampprogram.

Den frække
Raphinha
Leeds
11.393.000
vs. Everton

Raphinha har i efteråret drevet gæk med modstanderne i efteråret. Særligt Newcastle og Watford blev udstillet. Norwich ligner næste offer i rækken for den landsholdsaktuelle brasilianer, som har nettet tre gange i otte ligakampe.

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
10.975.000
vs. Brighton and Hove

Salah har scoret i hver af sine seneste ni kampe for Liverpool med sammenlagt 13 mål til følge. Det er svært ikke at pege på egypteren som det bedste kaptajnvalg til hjemmekampen mod Brighton.

Klubhusets fælleshold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *