Klubhuset fælder dom: Lokalrivaler frister til dobbelt runde

Klubhuset er vanen tro klar med gode anbefalinger til den kommende runde i Premier Manager. I denne uge kommer de på skrift.

Tidspres, logistik og uopmærksomhed tvinger i denne uge Klubhuset til at springe podcasten til den kommende runde i Premier Manager over. Du skal dog ikke snydes for Klubhusets anbefalinger til 19. runde af managerspillet baseret på Premier League. Husk, handlen lukker allerede i aften klokken 21:15!

Liverpool og lille bror er vejen frem

19. runde af Premier Manager byder på en dobbelt runde for Liverpool, Everton og Aston Villa. Vanen tro er det netop holdene, der skal i aktion to gange, der tiltrækker sig størst interesse. Særligt Liverpool og lokalrivalerne fra Everton bør bejle til en plads på dit managerhold. Liverpool skal i denne runde en tur til ærkerivalerne Manchester United, hvorefter en en tur til West Bromwich. I begge kampe er kravet til Liverpool en sejr, hvis de detroniserede engelske mestrer skal i Champions League.

Derfor hviler der et stor pres på Mohamed Salah. Med tre mål og 3,4 expected goals i de seneste fem kampe, bør egypteren dog have gode muligheder for at indfri forventninger. Angrebskollegaerne Sadio Mané og Diogo Jota byder sig også til. To mål hver i de seneste fem kampe og henholdsvis 2,7 og 2,9 expected goals i periodenl. Så man kan sagtens spekulere i flere Liverpool-angribere, hvis altså ikke pengene skal bruges på Trent Alexander-Arnold i forsvaret, der har scoret ét mål og assisteret to i de seneste fem kampe. Endeligt er der billige Nathaniel Phillips. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hos Everton er det ikke Champions League, men muligheden for Europa League, der er på spil. Først venter en udekamp mod Aston Villa, inden man hjemme tager imod Sheffield United, der har udviklet sig til en sand prygelknabe. Heldigt, når Everton er blandt ligaens dårligste hjemmehold, men til gengæld er ligaens fjerde bedste udehold.

Interessen retter sig først og fremmest mod Dominic Calvert-Lewin, der har scoret i sine seneste to kampe og tilmed har bidraget med et hav af oplæg til chancer. Dernæst er der den islandske profil, Gylfi Sigurdson. Det er hverken blevet til mål eller assists på det seneste. Sigurdson er dog god for en håndfuld afslutninger og oplæg per kamp, så det bør ikke bekymre.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Nathaniel Phillips
Liverpool
3.477.000
vs. Man United og West Brom.

“Billig, men samtidig en sikker starter for rundens mest appellerende hold, Liverpool. Mere er ikke nødvendigt at sige om Philips” – Frederik Ingemann.

Den frække
Anwar El Ghazi
Aston Villa
6.922.000
vs. Liverpool

“Villa har også dobbelt runde, men bliver nemt overskygget af Everton og Liverpool. El Ghazi bør dog være en undtagelse. Villa-spilleren aka. “Den falske egypter” er enormt målsøgende, hvilket ni afslutninger og to mål i de seneste tre kampe vidner om.” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Dominic Calvert-Lewin
Everton
3.519.000
vs. Liverpool

“Jeg havde egentlig allerede sat billedet ind af Salah, men i sidste øjeblik skiftede jeg mening. Særligt kampen mod Sheffield United giver mig store forhåbninger til DCL, der typisk scorer sine mål i stimer.” – Frederik Ingemann.

Den billige
Ben Godfrey
Everton
4.935.000
vs. Liverpool

“Godfrey lavede en assist i sidste kamp, og han forventes igen at starte inde for Everton i de kommende kampe. Ud over dobbeltrunden er også kampen i næste runde mod Wolverhampton yderst attraktiv.” – Andreas Vidførle

Den frække
Gylfi Sigurdsson
Everton
11.393.000
vs. Everton

“Sigurdsson er blevet fast mand på Evertons hold, og han er på en delt 2. plads på Evertons topscorerliste med 6 scoringer i sæsonen. Sigurdsson scorer i mere end hver fjerde Premier League kamp han spiller for Everton i denne sæson, så med en dobbeltrunde er der mere end 50% chance for en scoring fra islændingen.” – Andreas Vidførle

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
11.630.000
vs. Man Utd, vs. West Bromwich

“Den målfarlige egypter har omsider fundet målformen og i de sidste fem kampe har Salah lavet mål eller assist i de 4 af dem. Læg dertil at Salah har scoret 3 mål i de seneste 3 kampe mod Manchester United.” – Andreas Vidførle

Klubhusets fælleshold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *