Klubhuset, Fodboldredaktøren og Robotten: Mange Målfarlige Midtbanespillere

Målfarlige og billige midtbanespillere er ofte en sjældenhed i managerspillene, men i Super Manager er der denne gang flere gode midtbanevalg. Der er således målfarlige midtbanespillere i alle prislagene.Fredag

Fredag den 17. februar går det igen løs i Superligaen, når AaB tager imod AGF. Super Manager forår er dog noget anderledes end de normale fodboldspil, da turneringsstrukturen ændres fra runde 6 af. Her deles Superligaen i to. Et mesterskabsslutspil for de 6 bedste hold og et “kvalifikationsslutspil” for de 6 dårligste klubber.

Klubhuset har i anledning af spilstarten fået besøg af Nicolai Bisgaard – manden med Robotten “Anna” samt redaktør på Tipsbladet og en af mændene bag deres forventede startopstillinger/kampoptakter Kenneth Jensen.  Sammen med podcastværten Vidførle forsøger de at komme med de bedste fif og spilleranbefalinger til 1. runde afSuper Manager.

Mål i midtbanen

Der er flere interessante midtbanespillere som ikke endte med at få en plads på Klubhusets fælleshold. Hør bl.a. i podcasten, hvorfor Gustav Isakssen (7.000.000) er et virkelig spændende køb, og hvorfor Brøndby nyindkøb Håkon Evjen (4.500.000) fra sin 8’er position kan vise sig at være en særdeles målfarlig herre – ligesom han var i den norske topklub Bodø/Glimt.

I den billige ende kan FC Midtjyllands Valdemar Byskov Andreasen (2.000.000) viser sig at blive en kæmpe gevinst, men Kenneth Jensen har dog et godt tip til managerspillerne inden man køber ham ind til sit hold.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

Klubhusets fælleshold til Super Manager

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Mikkel Kallesøe
Randers FC
2.562.000
vs. Lyngby BK

Mikkel Kallesøe er en fin enabler nede i forsvaret. Han bør være en sikker starter, og Randers har et rigtig godt startprogram. Der er ikke meget x-faktor over forsvarsspilleren, men til prisen er det heller ikke nødvendigt.

Den frække
Diogo Goncalves
FC København
6.092.000
vs. AaB

Det ser ud til at nyindkøbte Diogo Goncalves har fået straffesparkstjansen i FCK, efter at han 2 gange i træningskampene har scoret på straffespark. Der ud over har den tidligere Benfica-spiller et forrygende langskud, og der er gode muligheder for, at portugiseren kommer til at lave masser af mål i Superligaen.

Anførervalget
Ernest Nuamah
FC Nordsjælland
6.532.000
vs. OB

Ernest Nuamah lavede 6 mål i 15 kampe i efteråret, og den 19-årige ghaneser bliver kun bedre og bedre. Formen ser også ud til at være i orden efter at han mod ukrainske Zorya scorede hattrick den 10. februar.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *