Klubhuset gør status: En sæson til glemmebogen

Frederik Ingemann og Andreas Vidførle-Pedersen har optaget den sidste lydfil og sat det sidste punktum for denne manager-sæson. Inden de drager på velfortjent sommerferie har vi spurgt ind til resultaterne fra forårets Premier Manager.

Og lad os være klare i mælet: Det var ikke en god sæson for Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann i Premier Manager – Forår 2022. 

Frederik Ingemann satte fem hold og bedste hold blev nr. 2.253. Lidt værre gik det for Andreas Vidførle-Pedersen, som satte seks hold og endte som nr. 5.844 med det bedste – og til sidst så gik det heller ikke efter planen for Klubhuset’s fælleshold, der blev nr. 6.284. 

“Jeg har haft min værste sæson i mands minde. Jeg har mest været ekspert i dårlig timing, tror jeg. I efteråret satsede jeg på forgæves på Kane og Son, mens Salah kørte sit eget show. I foråret skiftede jeg hest og led samme skæbne.” – forklarer Frederik Ingemann. 

“Det var en skrækkelig sæson. Som altid kom jeg dårligt fra start i PL spillet, da jeg endte med at prioritere Manchester United over Liverpool pga. deres dobbeltrunde. “ – uddbyber Vidførle, der for første gang nogensinde missede en rundestart i Premier Manager.

Enkelte lyspunkter 

Det var dog ikke lutter fejlskud fra Klubhuset’s side – og der var da en håndfuld gange eller mere, hvor de ramte den “lige i røven…”. 

Frederik Ingemann fremhæver bl.a. et tidligt sats på Burnley og Liverpool i en af managerspillets mange dobbeltrunde.

“Jeg læste rotationen i Liverpool rigtigt og vandt derfor meget terræn, mens Burnley vandt to gange til nul krydret med et mål af Ben Mee, som jeg havde talt varmt for.” – fortæller Frederik Ingemann, som også stolt fremhæver sin anbefaling af Brentfords Pontus Jansson, som et vellykket sats. 

For Vidførle kom hans største pletskud i sidste runde af Premier Manager, som reddede ham for ydmygelsen i sin Miniliga. 

“Jeg var tæt på at tabe gruppen mod mine kammerater, som vi har haft i ca. 15 år, men i sidste runde lavede jeg 2 mio i spillervækst og kom væk fra sidstepladsen. Det betød også at jeg slap for at skulle arrangere vores drømmeholdsfest.” – fortæller Vidførle. 

 

Et par overraskelser 

Selvom toppen af vækst-listen blev besat af velkendte navne som Son, Kane og De Bruyne, så var der et par spillere, som endte i top 10, der virkelig overraskede Klubhuset.  

“Den største overraskelse er helt klart Joel Matip. For os har han nok haft ry for at være et kedeligt og lunkent valg, selvom vi jo ofte har talt om, at Matip faktisk leverede varen på xG. Han har bare manglet fast spilletid, men den har Matip i den grad fået i foråret.” – uddyber Frederik Ingemann. 

For Tottenham-fanen Andreas Vidførle var der også en glædelig overraskelse at finde i toppen af statistik siderne. 

“For mig er der ingen tvivl. Det var Kulusevski. Jeg havde ingen fidus til ham. Han var et ringe køb (lejeaftale) i min optik, og jeg bandede over den signing. Men jeg tog grueligt fejl. Kulusevski har været fantastisk for Tottenham og i managerspillet, har han været outstanding med 5 mål og 8 assists!” – uddyber Andreas Vidførle.

Klubhuset duellen 

Når nu ens hold nu engang ikke kan spille med i den sjove ende af highscoren, så er det godt at man har et lille side-bet med sin kompagnon. 

Igennem hele Premier Manager – Forår 2022 havde Klubhuset en duel, som de kaldte anbefalingsdysten. Her gav de tre anbefalinger hver – en billig, en fræk og en anfører – og den med samlet set mest vækst for sine tre valg, vandt runden. 

Den samlede score endte med en 9-7 sejr til Ingemann – og her kan du se, hvordan pointene fordelte sig i løbet af spillet. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *