Klubhuset & Junkers bedste valg fra gruppe A til H

Klubhuset stiller med stærkeste hold, når vært Vidførle får besøg i studiet af Fodboldekspert Mads Junker og “verdens heldigste” managerspiller Morten Østergaard. Sammen sætter de 4 managerhold ud fra de 8 VM grupper.

VM Manager starter den 20. november og for at komme bedst muligt i dybden med det kommende VM Manager spil, har Klubhuset inviteret fodboldekspert på TV2 Mads Junker og den mangeårige managerspiller Morten Østergaard i studiet, til en gennemgang af de bedste spillere fra hver af de otte VM-grupper.

Gennemgangen af VM grupperne er fordelt over 5 podcast af en varighed på mellem 25 til 60 minutter pr. afsnit. Alle episoder kan findes neden for under de respektive grupper.

Husk at tilmelde jer Klubhusets puljespil, hvor hver rundevinder præmieres med et Guld+ hold til næste Premier Manager spil, og hvor nr. 1 efter runde 3 vinder et landsholdsur til en værdi af 1.999 kr. fra About Vintage. Det er kun Guld+ hold, der kan deltage.

Du kan tilmelde dig puljen her.

Præmissen for holdene

Klubhuset og gæsterne har til hver podcast sat et fælleshold kun med spillere fra de to pågældende grupper. Det er Guld+ hold der er blevet sat, så der kan handles undervejs i turneringen. Præmissen er dog hele vejen frem til semifinalerne, at der kun må handles spillere ind fra hold fra de to grupper.

Hvorfor? Tanken bag er, at præmissen gør, at 1) der bliver talt om alle de spillere, der bør have managerrelevans, og 2) det bliver et interessant eksperiment at se, hvordan de pågældende hold vil klare sig igennem VM Manager med forholdsvis mange “differentials”.

I den første af de 5 optaktspodcasts gennemgås præmissen og den bedste strategi til slutrundemanagerspillene. Du kan høre podcasten her:

 

Det “klassiske” fælleshold og podcasts til hver runde

Der vil som altid blive sat et Klubhuset fælleshold, hvor Vidførle og Nikolai sætter deres bedste hold. Podcasten til fællesholdet udkommer tirsdag d. 15. november. Frem til kvartfinalerne vil Klubhuset udkomme med en podcast til hver runde, hvor de bedste spillervalg gennemgås, og Fællesholdet justeres; ligesom i de ugentlige Premier Manager podcasts.

Gruppe A+E

Gruppe A består af Qatar, Senegal, Holland og Ecuador.

Gruppe E består af Tyskland, Japan, Spanien og Costa Rica.

"Bedst til prisen" i Gruppe A+E
Jamal Musiala
Germany
4.000.000
vs. Japan

Jamal Musiala er dette spils eneste must have. Den unge tysk-englænder er den 3. mest scorende i Bundesligaen i denne sæson med 9 mål. For Tyskland får han også en større og større rolle, og hans store gennembrud på den internationale scene kan meget vel komme til VM slutrunden.

Podcasten kan høres her:

 

Fællesholdet til gruppe A & E

Gruppe B+F

Gruppe B består af England, USA, Wales og Iran.

Gruppe F består af Belgien, Kroatien, Marocco og Canada.

"Bedst til prisen" i Gruppe B+F
John Stones
England
3.576.000
vs. USA

England er havnet i en meget overkommelig gruppe, hvor et defensivt indstillet engelsk hold må forventes at kunne afholde modstanderne fra at score. Stones er gavmildt prissat og har ud over sejr og rent mål bonus også en hvis chance for at score efter dødbolde.

Podcasten kan høres her:

 

Fællesholdet til gruppe B & F

Gruppe C+G

Gruppe C består af Argentina, Mexico, Polen og Saudi Arabien.

Gruppe G består af Brasilien, Serbien, Schweiz og Cameroun.

"Bedst til prisen" i Gruppe C+G
Lionel Messi
Argentina
8.131.000
vs. Mexico

Det er blevet til 9 mål i Messis sidste 3 landskampe. Messi kommer således ind til VM slutrunden med masser af selvtillid. Saudi Arabien er tidligere blevet skilt ad til VM slutrunder mod henholdsvis Tyskland 8-0 (2002) og Rusland 5-0 (2018), så der er gode muligheder for et åbningshattrick af Messi.

Podcasten kan høres her:

 

Fællesholdet til gruppe C & G

Gruppe D+H

Gruppe D består af Danmark, Frankrig, Tunesien og Australien.

Gruppe H består af  Portugal, Ghana, Sydkorea og Uruguay.

"Bedst til prisen" i Gruppe D+H
Jesper Lindstrøm
Denmark
3.512.000
vs. France

Det er usikkert hvorvidt Jesper Lindstrøm starter inde, men starter han inde mod Tunesien, er han sammen med Musiala det bedste valg på midtbanen i hele spillet. “Joppe” har været forrygende i denne sæson for Frankfurt, og han har været yderst målfarlig med 6 scoringer i Bundesligaen.

Podcasten kan høres her:

 

Fællesholdet til gruppe D & H

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *