Klubhuset & La Liga-mesteren: Få spillere fra Barca og Real

Klubhuset får besøg af La Liga vinder Nicolai Bisgaard, som sammen med sin Robot “Botten Anna” vandet La Liga spillet i efteråret. Sammen med Klubhuset hjælper han og robotten til med at få sat et slagkraftigt hold til 1. runde.

La Liga er tilbage torsdag den 29. december og med masser af jævnbyrdige opgør, er der rigeligt af spillere at vælge imellem til 1. runde. Klubhuset har traditionen tro kommet med deres bud på det helt rigtige hold til runde 1.

I denne uges podcast består Klubhuset af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares og så er La Liga vinderen og vært på “Sats på” Nicolai Bisgaard med i studiet.

Barcelona og Real Madrid må vente til runde 4

Der er naturligvis undtagelser til enhver regel. Som udgangspunkt er der ingen grund til at fylde ens hold op med spillere fra de to store spanske traditionsklubber – endnu. I runde 3 sidder begge klubber nemlig over, og kampprogrammet ind til da er ikke videre attraktivt.

Barcelona lægger ellers fint ud med en hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Espanyol. Ud over at være et lokalderby er Lewandowski også ude med karantæne, så forvent ikke en kæmpe målfest. I 2. runde skal Barcelona en tur til Madrid og møde Atletico, så der er ikke udsigt til de helt voldsomme spillervækster. Bedste Barcelona-valg ligner dog at være Ansu Fati (6.500.000), der meget vel kommer til at spiller på 9’er pladsen i de to første runder. Ansu Fati har La Ligas højeste xG90 på hele 1,29.

Real Madrids kampprogram er lidt lettere, men udekampe er generelt altid svære i Spanien, og dem starter hovedstadsklubben med to af. Den første mod Valladolid, der efter et godkendt efterår er på 12. pladsen, og i runde 2 møder man sidste sæsons Champions League semifinalister fra Villarreal. Det giver derfor særdeles god mening at kigge andre veje i de første runder, når kongeklubben ikke spiller i runde 3.

Podcasten til La Liga Manager

For flere anbefalinger til La Liga Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Agustin Marchesin
Celta de Vigo
3.500.000
vs. Sevilla FC

Celta Vigo sluttede efteråret i bunden af tabellen med 26 indkasserede mål. Det var 2. flest i La Liga, men ser man på expected goals imod Celta Vigo registrerede de kun 18 mål. Celta Vigo var således enormt uheldige med at lukke 8 mål mere ind end xG imod tilsagde. De havde i realiteten det 10. bedste forsvar i La Liga.

Den frække
Brais Mendez
Real Sociedad
6.500.000
vs. Osasuna

Brais Mendez havde et forrygende efterår med 6 mål i 14 kampe. Han overpræsterede dog sine xG, men da Brais Mendez sparker holdets straffespark i øjeblikket og Sociadad starter spillet med nogle overkommelige modstandere i de første runder, er han stadig et godt – omend noget dyrt køb.

anførervalget
Karim Benzema
Real Madrid
10.000.000
vs. Valladolid

Verdens bedste fodboldspiller ved sidste kåring Karim Benzema missede godt nok VM pga. skade, men den dygtige franskmand meldes klar til La Liga starten. Han er uden sammenligning bedste anførervalg til runde 1 også selvom, at der venter en ikke helt let udekamp mod Valladolid.

Top 3: køb
Handel lukker om:
24
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-17
1. Isco
Betis
5.739.000
-16
2. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
-15
3. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *