Klubhuset laver “manager-finten”

Der resterer fire runder af Champions Manager, og med så kort tid igen giver det ikke altid mening at købe en god målmand – i stedet kan pengene bruges bedre. Og det er ikke kun på målmandsposten, at “managerfinten” vil kunne fungere.

Tirsdag er det tid til returkampene i kvartfinalerne i Champions League – og som udgangspunkt skal der holdes fast ved de spillere, som du valgte til runden. Men Klubhuset har dog et par forslag til mulige ændringer på ens managerhold, hvis der skal gøres et hop op i Miniligaen.

Managerfinterne

Der er brug for at finde billige spillere, når der handles til de sidste runder i Champions Manager. En af måderne at gøre det på, er ved at benytte “managerfinterne”.

Med kun fire kampe tilbage i turneringen for de spillere som når finalen, er der ikke mange kampe til at hente spillervækst i – og ligeledes er der nogle positioner, hvor der ganske enkelt ikke er gode valuekøb medmindre man betaler en bondegård for at få den absolutte topklasse ind på ens hold.

Klubhuset anbefaler disse spillere til henholdsvis målmands- og midtbane-finten:

Målmandsfinten
Sergio Mestre
Atletico Madrid
2.970.000
vs. Borussia Dortmund

Selv de bedste målmænd laver formentlig ikke “rent mål” i de sidste runder af managerspillet – og ihvertfald ikke mange, så med en vækst på ca. 50-60.000 for en sejr kan det godt betale sig at vælge spillets billigst målmand mens han stadig kan vælges. Mestre vil i stedet frigøre penge, som man kan bruge på at styrke de andre positioner.

Midtbanefinten
Aleksandar Pavlovic
Bayern München
2.049.000
vs. Arsenal

Aleksandar Pavlovic er klar igen for Bayern og han er så billig, at han skal ind på ens hold som enabler. Midtbanepositionen i Champions Manager er ikke særlig attraktiv – og skal man spare penge giver det bedst mening her. Aleksandar Pavlovic har endda spillet en flot sæson og også vist sig som målfarlig.

Den frække
Raphinha
FC Barcelona
7.197.000
vs. Paris SG

Med en xG90 på 0,55 er det faktisk kun Lewandowski der ligger på en højere xG90 for Barcelona – ihvertfald af de faste spillere. Lewandowski ligger på 0,61 i denne sæson, så Raphinha er tæt på lige så god at eje. Han er tilmed varm med to scoringer i seneste runde, og så ligger hans xA på 0,41; bedst af alle på holdet.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 10. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 10

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
587
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
404
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
336
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-655
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-481
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-462
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *