Mané fremfor Salah

Liverpool skal i aktion to gange i 3. runde af Premier Manager Forår, men der venter et svært kaptajnvalg, når der skal vælges mellem Mané, Salah osv. Klubhuset ser nærmere på dilemmaet.

Den første af sandsynligvis flere dobbeltrunder venter deltagerne i managerspillet til Premier League. Derfor kan man gøre en afgørende forskel i Premier Manager, hvis man træffer de rette valg i denne runde.

Klubhuset er klar med de bedste anbefalinger i deres podcast til runden.

Stor forskel på udebaneformen

Firmino (7.744.000), Salah (9.734.000) & Mané (10.114.000) er alle attraktive valg til 3, runde af Premier Manager, men der er stor forskel på, hvor de scorer deres mål. Firmino har eksempelvis scoret alle sine syv ligamål i denne sæson på udebane, mens det er blevet til fire udebanemål for Mané og Salah har blot scoret én enkelt væk fra Anfield Road.

Ikke helt uvæsentligt, når begge Liverpools kampe i runden er på udebane.


 

Tre skarpe til runden

Den billige
Mason Greenwood
Man United
6.120.000
vs. Everton

“Rashford er ude med en skade de kommende uger, hvilket giver plads til Greenwood i startopstillingen. Teenageren har scoret 9 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson, og de seneste 5 er alle faldet på Old Trafford. Den stime kan han forhåbentlig fortsætte, når Burnley kommer på besøg” – Frederik Ingemann

Den frække
Andy Robertson
Liverpool
6.204.000
vs. Wolves & West Ham

“Flertallet vælger back-kollegaen Alexander-Arnold, men Robertson matcher ham på expected assists i de seneste 10 kampe og synes i min optik at være et mere sikkert bud på en startplads i begge af rundens kampe” – Andreas VIdførle-Pedersen.

Kaptajnen
Sadio Mané
Liverpool
10.114.000
vs. Wolves & West Ham

“Mané har ligesom Salah scoret 11 ligamål, men har været mere målfarlig end egypteren de seneste mange runder. Kun marginalerne har manglet. Mané har et godt tag på begge modstandere og har stået for 5 af Liverpools seneste 8 mål mod de to pågældende hold” – Frederik Ingemann

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset, så husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *