Klubhuset: Mange veje i vild afslutning

Lørdag ruller bolden til 13. runde i Premier Manager. Klubhuset ser nærmere på runden, hvor de spår Chelsea stor indflydelse på ikke blot runden, men hele managerspillets udfald.

Landsholdspausen er ovre og 13. runde i Premier Manager står for døren. Et stort antal hold byder sig til og selvom Premier Manager er over halvvejs, er der mange veje at gå i afslutningen. Hør Klubhusets take på Chelsea, Liverpool, West Ham og Tottenham, når duoen ser nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League.

Clean sheet Chelsea

Chelsea har været inde i en rivende udvikling siden Thomas Tuchel overtog styring fra Frank Lampard for to måneder siden. Især defensivt. I 14 kampe med tyskeren ved roret har Chelsea på tværs af diverse turneringer holdt buret rent i 12 kampe. Det placerer Chelsea på samme hylde, som Man City ved indgangen til Premier Manager Forår. Der kan således være meget at vinde ved at investere tungt i Chelsea. Defensiven er dog ikke det eneste sted, at de blåblusede bør friste i managerspillet. Hør mere i podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Marco Alonso
Chelsea
8.371.000
vs. Everton

“Den offensive back med 0,5 xG og 1,5 xA i de seneste tre kampe er den billigste Chelsea-forsvarer, som er i spil til startopstillingen. Alonso er rotationsudsat, men da vi har Chelseas startopstilling til rådighed forud for runde, har vi intet at frygte” – Andreas Vidførle-Pedersen

Den frække
Diogo Jota
Liverpool
7.593.000
vs. Arsenal

“Jota er omsider tilbage fra skade og er røget direkte i startopstillingen. Senest scorende han det vindende mål mod Wolves og i landsholdspausen er det blevet til tre scoringer. Det tyder således på, at Jota har ramt formen forud for en stribe attraktive kampe for Liverpool” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Raphinha
Leeds
4.402.000
vs. Sheffield United

“Med tre mål og to assists i de seneste fem kampe er Raphinha et fristende kaptajnvalg til kampen mod prygleknappen Sheffield United. De underliggende tal tyder sågar på, at Raphinha har endnu mere i støvlerne. 3,2 xG og 4,2 xA er det blevet til i samme periode” – Frederik Ingemann.

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Tony Høy-Nielsen3. april 2021 kl. 14:28

  Frederik Ingemann lad venligst være med at blande politik og din misforståede “statskundskab” ind i disse podcasts om sport og spil, som fungerer som ekstra ulidelig propaganda for alle; både de tvangsindlagte (fx mig), og de vanvid19-hjernevaskede uvidenskabeligt desorienterede “coronas vidner”, som ikke fatter en krone af årsag og virkning ud i verdenshistorien eller hvordan stat/bank/bænk/industri osv hænger sammen . Du skal begynde og følge pengene (du kan jo godt analysere aktiemarkeder så vidt jeg forstod) for at se hvem som hele denne WEF-iscenesatte plandemi gavner og dermed motivet for plandemien, som blev simuleret i oktober 2019. Bare for at tage et eksempel så blev vaccine-pas-projektet allerede søsat af WHO Europa i 2015, og senere af EU i 2018 med plan om færdigimplementering i 2022 – og dokumenterne er FRIT TILGÆNGELIGE! Alle statans løgne og fordrejninger for krigs- og nu biokrigs- og medicinal-industrien vil INGEN ENDE tage og vær venlig ikke at bidrage med mediekonglomerat og royale institutioners gnostisk dualistiske og hegeliansk-dialektiske del og hersk- propaganda for de få indavlede globalistfamilier, som profiterer af pengeskabelse som gæld!

  Jeg er finansøkonom og vel Danmark´s førende forsker i dette emne om systemet og de højere lag i magtstrukturens historie og hierarki – og jeg har skrevet en bog til fri download for alle, som jeg håber du vil læse – og du er velkommen til at kritisere hvis du finder noget du ikke finder ordentligt dokumenteret eller belyst af mine kildehenvisninger – og jeg indtaler også det hele på videoer med illustrationer på youtube og bitchute (kanalen har mit navn)!

  Du er ikke uintelligent, og du er god til at analysere på tal og statistik, og jeg kan garantere dig en velunderstøttet sammenhængskausalitet for mine teser og påstande i den fremlagte empiri og bevisførelse, som grundlæggende ikke beror på gætværk og tilfældighedsteori, og som tillige understøttes fra logebrødrenes EGNE SKRIFTER, og garantere, uden statistisk usikkerhed, at disses faktiske handlinger, love, ressourceallokering mm i samfundet beviser bedragets rodfæstelse og sammenhæng i virkelighedens historie og frem til nutiden! Du vil få et helt andet perspektiv og en meget dybere forståelse ved at læse min bog og fortsætte din research ud fra dette dybere perspektiv, end det som du får serveret fra dine nuværende kilder, som vil have dig og resten af det indoktrinerede folk til konstant at kigge den forkerte vej imens al værdi og magt fortsætter med at tilfalde mindretallet i toppen af magtpyramiden.

  • Jens Poulsen6. april 2021 kl. 10:10

   Hej Tony

   Tak for din kommentar. Den er dog lidt off-topic ift. denne blog. Hvis du har spørgsmål eller betratning hvad angår sport og managerspil, så er du velkommen til at bidrage med kommentarer – ellers tænker jeg der er andre steder på internettet, hvor det giver mere mening at skrive om ovenstående.

   Med venlig hilsen,
   Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *