Klubhuset råder: All in på Burnley-bussen!

Der resterer sølle to runder af Premier Manager Forår, så slutspurten skal sættes ind. Her peger Klubhuset på Burnley som den bedste investering. Hør deres optakt til den kommende runde i managerspillet.

16. runde af Premier Manager venter lørdag aften. Det efterlader mange managers med begrænset forberedelsestid i en runde, hvor hovedbrudene og dilemmaerne står i kø. Heldigvis er vores venner fra Klubhuset tilbage i studiet, hvor de kigger frem mod den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Hør deres vurderinger i podcasten, hvor særligt Burnley får pæne ord med på vejen.

En velparkerede Burnley-bus

Man skulle ikke tro det, hvis man ikke vidste det, men midterholdet Burnley har holdt buret rent i hele 14 ligakampe i denne sæson. Det er kun én mindre end Manchester City & Liverpool, der topper listen! Derfor retter Klubhuset naturligvis deres interesse mod Burnley, der i den kommende runde møder Norwich, som kun har scoret i én af deres seneste otte kamp. Det lover godt for Nick Pope i Burnley-målet, men også for den billige forsvarer Kevin Long og den dyrere, mere målfarlige James Tarkowski. Der er dog også rigtig stort potentiale at finde i Burnley-offensiven. Hør mere i podcasten.

Tre skarpe til slutspurten

Den billige
Dominic Solanke
Bournemouth
6.523.000
vs. Manchester City

“I en lige kamp, der lugter af mål, er Solanke spændende. Bournemouth har sat sin slutspurt ind på overlevelse, og her har Solanke spillet en vigtig rolle. I forrige runde scorede angriberen to mål mod Leceister, mens han var uheldig med ikke at komme på tavlen senest mod Man City” – Frederik Ingemann

Den frække
Danny Ings
Southampton
6.196.000
vs. Burnley

“Ings har scoret fem gange i syv kampe efter Corona-pausen. Senest scorede han mod Brighton, hvor VAR frarøvede ham sejren & mål nummer to. Det ændrer dog ikke ved billedet af en formstærk angriber, der med 20 mål i sæsonen stadig kan ende som topscorer med en god slutspurt” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Raul Jimenez
Wolves
8.020.000
vs. Crystal Palace

“0 point & en målscore på 2:15 er status for Crystal Palace i de seneste seks kampe. Derfor bør Wolves & topscorer Raul Jimenez, der har scoret i de seneste to kampe, have ambitioner om at levere en stensikker sejr i den kommende runde” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre alle anbefalingerne i podcasten her:

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *